Odesláno 8. září8. zář Taky se vám stává, že se Tobi pořád vymlouvá, že neslyší? Na mě to zkouší teda každou chvíli... I když teda mě napadá, že občas když volám někomu do sítě VF (mám O2), tak druhá strana brblá, že mě blbě slyší - možná je to obecnější problém? Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 8. září8. zář Co jsi říkal? Strašně špatně tě slyším :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 8. září8. zář @CableG Neráčkuješ, nešišláš a nekoktáš náhodou? 😀Mě slyší dobře. Ale musím správně artikulovat a vyslovovat. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 8. září8. zář Autor @dad18 Ne, vůbec 🙂 Někdy mě slyší, někdy ne. Spíš mě zaráží, že mi to říkají i lidi - a to jsem za tu dobu vyměnil několik telefonů i sluchátek, takže technickou závadu na mé straně můžeme vyloučit 🤷🏻♂️ Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 8. září8. zář U těchto modelů (tipoval bych, že je to OpenWhisper), hodně záleží, jak moc se váš hlas podobá hlasům, ze kterých se model trénoval. U některých hlasů to prostě nefunguje dobře, zvlášť u jazyků jako čeština. Například OpenWhisper má u češtiny, u hlasů z Flores / Common Voice, relativně dobrou úspěšnost (kolem 10% chybovosti). To je ale jen velmi omezená metrika — Whisper (a podobné modely) trpí vtipnými halucinacemi: když děláte delší pauzy mezi slovy nebo větami, může občas vložit náhodná slova. Jeho dataset je v mnoha ohledech omezený — dobře to vidět na dětských hlasech (a také na různých odlišných dospělých), kde je chybovost výrazná.Obecně je běžné (nevím konkrétně u českých operátorů, nezajímalo mě to), že kvalita hlasového přenosu se liší mezi operátory — v rámci jedné sítě může být zapnuté EVS, ale při mezi operátory často funguje jen AMR-WB HD nebo nižší kodeky. Některé telefony při hovoru zobrazují ikonku „HD+“ (EVS), „HD“ (AMR-WB) nebo nic (AMR-NB). Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.