Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Zrovna u Pixelů 9/10 se uvádí že mají hodně kvalitní displej, nemůže to být způsobené tím že je aktivní proměnlivá frekvence displeje, zkus pohledat v nastavení jestli se to dá natvrdo přepnout třeba na 60 Hz.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jo, to nevím.

A to Jablko ti úplně nesedlo, nebo jsi se stále nerozhodl a stále se koukáš, co je kde k dispozici?

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno
  • Autor

tak záhada s displejem je vyřešená 🤔 že tam byla nalepená fólie, resp. nějaký sklo, to sem si samozřejmě všimnul, ale netušil sem, že je to nějaká ta polarizační, co zamezuje pohledu z větších úhlů, a právě tahle vychytávka měla ten nepříjemnej vedlejší efekt, že to dost zhoršovalo kvalitu obrazu 😮 tak sme to vyměnili za obyčejnou fólii a obraz je úplně nádhernej 🙂

jinak to jabko... v něčem mě to překvapilo příjemně, v něčem nepříjemně 🤔 jabko je pro lidi, co chtěj vybalit telefon a používat, tam fakt neni co řešit, protože to ani moc nejde 🤔 co mě překvapilo, že ty gesta tam sou stejný jako na androidu, takže ovládání je fpoho 🤔

co je ale dost nepříjemný, jak už sem tady psal, že se nedá používat adguard napříč systémem, hlavně v libovolnym prohlížeči 🙄 a ani v tom safari to teda nefungovalo kdovíjak úžasně, ale celkově safari je příšernej prohlížeč, to sem tvrdil vždycky a teď sem o tom přesvědčenej úplně 🤔 ty různý tlačítka sou všechny schovaný v menu, takže i kvůli otevření nový karty musim až do menu 😐

navíc v chromu i safari se na ios buguje zápatí webu, co je přilepený ke spodnímu okraji, to bude souviset s tim, jak se tam různý ui prvky prohlížeče schovávají nebo měněj velikost podle směru posunu 🙄 celkově ten ios s tim tekutym sklem má ještě nějaký mouchy, ale v těch prohlížečích s těma lištama je to asi nejvíc otravný 🤔

ve srovnání s androidem se mi i víc líbí androidí datepicker, to rolovátko v ios je možná designově boží, ale klasickej minikalendář je klasickej minikalendář 🤔 a s tim souvisí i celkově odlišnost všech aplikací - nejsou špatný, ale prostě sou jiný 🤔 googlácká klávesnice na androidu mi taky přijde lepší, nějak se mi to prostě ovládá líp 🤔 gboard na ios vypadá a funguje skoro stejně jako klasická jablečná klávesnice a ta mi teda taky moc nesedla 🤔

kdybych to měl shrnout, tak podle mě rozhodně neplatí, že kdo uteče na ios, tak už se zpátky na android nevrátí, oba systémy sou ve svý nejčistší podobě pěkný a vyladěný 🤔 ale jestli byl někdo zvyklej na nějakej pochybnej čínskej android, kde o nějaký podpoře nemůže bejt řeč, tam to asi platit může, proto sem si vždycky na oneplus 5 dával čistej systém od komunity, kde se o to starali líp než než výrobci z číny 🤔 jinak pro ios asi určitě bude i výhoda toho ekosystému s ostatníma produktama applu, ale to se mě netýká 🤔

nakonec to asi vyřešim šalamounsky 🤔 rozhodně bych v životě nekoupil pixel 10 pro za 25 a víc tisíc, když ten telefon má poloviční výkon než jiný současný modely, ale ta nevýhoda, že cena androidích telefonů dost klesá, je zároveň i výhoda, protože bych asi zvolil pixel 9 pro ve stavu "jako nový" s cenou pod 15 tisíc - což je vlastně to, co teď mám taky 🤔 rozdíly oproti pixelu 10 nejsou skoro žádný a je to pořád čistej android, se kterym sem nikdy neměl žádnej problém 🤔 navíc jak sem si osahal ten iphone, tak bych řek, že samsung galaxy s26 ultra by byl už fakt hodně velkej, resp. vysokej, a nepohodlnej na ovládání, protože by byl ještě o centimetr vyšší 🤔 a pak zase ta záležitost s jinejma aplikacema, tentokrát co si tam dá samsung 🤔 takže asi takhle 😮

jo mimochodem udělal sem si speedtest přes wifi na tom pixelu, i když tenhle modem od nejmenovaný konkurence má pořád jenom wifi 6, tak výsledek je dost solidní 😮

mobilni-speedtest.avif

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague