Odesláno před 7 hodinami7 hod Zrovna u Pixelů 9/10 se uvádí že mají hodně kvalitní displej, nemůže to být způsobené tím že je aktivní proměnlivá frekvence displeje, zkus pohledat v nastavení jestli se to dá natvrdo přepnout třeba na 60 Hz. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod Jo, to nevím.A to Jablko ti úplně nesedlo, nebo jsi se stále nerozhodl a stále se koukáš, co je kde k dispozici? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor tak záhada s displejem je vyřešená 🤔 že tam byla nalepená fólie, resp. nějaký sklo, to sem si samozřejmě všimnul, ale netušil sem, že je to nějaká ta polarizační, co zamezuje pohledu z větších úhlů, a právě tahle vychytávka měla ten nepříjemnej vedlejší efekt, že to dost zhoršovalo kvalitu obrazu 😮 tak sme to vyměnili za obyčejnou fólii a obraz je úplně nádhernej 🙂jinak to jabko... v něčem mě to překvapilo příjemně, v něčem nepříjemně 🤔 jabko je pro lidi, co chtěj vybalit telefon a používat, tam fakt neni co řešit, protože to ani moc nejde 🤔 co mě překvapilo, že ty gesta tam sou stejný jako na androidu, takže ovládání je fpoho 🤔co je ale dost nepříjemný, jak už sem tady psal, že se nedá používat adguard napříč systémem, hlavně v libovolnym prohlížeči 🙄 a ani v tom safari to teda nefungovalo kdovíjak úžasně, ale celkově safari je příšernej prohlížeč, to sem tvrdil vždycky a teď sem o tom přesvědčenej úplně 🤔 ty různý tlačítka sou všechny schovaný v menu, takže i kvůli otevření nový karty musim až do menu 😐navíc v chromu i safari se na ios buguje zápatí webu, co je přilepený ke spodnímu okraji, to bude souviset s tim, jak se tam různý ui prvky prohlížeče schovávají nebo měněj velikost podle směru posunu 🙄 celkově ten ios s tim tekutym sklem má ještě nějaký mouchy, ale v těch prohlížečích s těma lištama je to asi nejvíc otravný 🤔ve srovnání s androidem se mi i víc líbí androidí datepicker, to rolovátko v ios je možná designově boží, ale klasickej minikalendář je klasickej minikalendář 🤔 a s tim souvisí i celkově odlišnost všech aplikací - nejsou špatný, ale prostě sou jiný 🤔 googlácká klávesnice na androidu mi taky přijde lepší, nějak se mi to prostě ovládá líp 🤔 gboard na ios vypadá a funguje skoro stejně jako klasická jablečná klávesnice a ta mi teda taky moc nesedla 🤔kdybych to měl shrnout, tak podle mě rozhodně neplatí, že kdo uteče na ios, tak už se zpátky na android nevrátí, oba systémy sou ve svý nejčistší podobě pěkný a vyladěný 🤔 ale jestli byl někdo zvyklej na nějakej pochybnej čínskej android, kde o nějaký podpoře nemůže bejt řeč, tam to asi platit může, proto sem si vždycky na oneplus 5 dával čistej systém od komunity, kde se o to starali líp než než výrobci z číny 🤔 jinak pro ios asi určitě bude i výhoda toho ekosystému s ostatníma produktama applu, ale to se mě netýká 🤔nakonec to asi vyřešim šalamounsky 🤔 rozhodně bych v životě nekoupil pixel 10 pro za 25 a víc tisíc, když ten telefon má poloviční výkon než jiný současný modely, ale ta nevýhoda, že cena androidích telefonů dost klesá, je zároveň i výhoda, protože bych asi zvolil pixel 9 pro ve stavu "jako nový" s cenou pod 15 tisíc - což je vlastně to, co teď mám taky 🤔 rozdíly oproti pixelu 10 nejsou skoro žádný a je to pořád čistej android, se kterym sem nikdy neměl žádnej problém 🤔 navíc jak sem si osahal ten iphone, tak bych řek, že samsung galaxy s26 ultra by byl už fakt hodně velkej, resp. vysokej, a nepohodlnej na ovládání, protože by byl ještě o centimetr vyšší 🤔 a pak zase ta záležitost s jinejma aplikacema, tentokrát co si tam dá samsung 🤔 takže asi takhle 😮jo mimochodem udělal sem si speedtest přes wifi na tom pixelu, i když tenhle modem od nejmenovaný konkurence má pořád jenom wifi 6, tak výsledek je dost solidní 😮 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.