Odesláno před 20 hodinami20 hod Dobrý den všem,je zde někdo znalý a poradil by s verzí CI slotu na TV?Před asi rokem, jsem kupoval novou TV (LG 55QNED753) do místa, kde se ještě z dob UPC používala vlastní CI karta. Tato TV měla ve specifikacích CL v1.4 a mně se tehdá (ani po poměrně dlouhém boji s Vodafonem) nepodařilo TV rozběhnout s původní vlastní CL kartou, a skončilo to pronájmem nového CL s tím, že údajně na novějších TV "staré" karty již nefungují...Před půl rokem jsem si kupoval TCL 55C745 (také mám vlastní CI z doby UPC), která tehdy ve specifikacích v1.4 neměla uvedené (asi jak který shop) a rozpohyboval jsem tuto TV (také trochu po boji a "vyjednávání" s podporou Vodafone) k spokojenosti. Dokonce jsem z hovoru s technikem vyrozuměl, že verze CL by neměla být problém, a vyplynulo z toho také, že v případě první TV jsem asi měl být důslednější, a nemuselo to skončit pronájmem nové CI karty.Nyní mne po bouřce z minulého pátku čeká s největší pravděpodobností nákup další TV, a ocenil bych radu nebo doporučení někoho znalého této problematiky.DěkujiTomBa Basic - Family CA modul Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod Trochu v tom dotazu pleteš názvosloví, televizor má CI slot a do něj se vkládá CA modul.Takže bylo by dobré uvést jaký konkrétně typ modulu byl ten tvůj původní koupený za doby UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 18 hodinami18 hod Autor Ano, jde mi o CI slot v TV. A ano, v těch pojmech tápu, to máte pravdu.Nevím jak popsat ten svůj.Na tom "futrálu" resp. na tom, do čeho se vsunuje vlastní karta (asi tedy CA modul), vidím jen "CI+ Conax", a na kartě je logo a adresa UPC. O vezi se tam nic nepíše... Jak bych to mohl popsat?DíkyT.Nahoře je to co teď řeším, a co fungovalo s TCL 55C745, dole to, o čem Vodafone tvrdil, že s novější TV nefunguje, ale tehdy se mi nepodařilo mluvit přímo s nějakým "technikem" a mluvil jsem pouze s nějakou operátorkou, která zvedala telefon...T. Upraveno před 18 hodinami 18 hod uživatelem TomBa Basic - Family CA modul Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Podle fotky je spodní modul stary, z dob UPC - jen CI modul.Technicky by mohly fungovat oba moduly.Když zasuneš modul do slotu, vidíš v menu TV nějaké informace o modulu? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Autor Díky za reakci. Předchozí příspěvek s fotkami byl pokus o reakci na "tomus"e, protože se v tom opravdu "ztrácím". To "spodní" už nemá smysl řešit, skončilo to pronájmem jiného modulu a karty.Nyní se snažím zorientovat a zjistit, jak nebo co mám sledovat při koupi nové TV abych dosáhnul toho, že to co je na "horním" obrázku fungovalo.To " horní" jsem pořizoval v r. 2012. To "spodní" zřejmě ještě o několik let dříve, ale to už je teď jedno... Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem TomBa Basic - Family CA modul Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod @TomBa - https://www.vodafone.cz/pece/televize/kabelova-tv/ca-modul/Já bych se ale víc bál jestli při koupi další nové tv bude systém ca modul ještě používán. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor Teď používán CA modul je, a proto to "řeším".Co bude "zítra", budu řešit až "zítra", to teď nemá smysl myslím řešit. CA bych rád používal do doby, co to bude technicky možné.Další "krabičku" nechci, a aplikaci VTV nepovažuji za aplikaci použitelnou k sledování lineární TV (ale o tom toto téma není). Upraveno před 16 hodinami 16 hod uživatelem TomBa Basic - Family CA modul Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod před 15 hodinami, dad18 napsal:@TomBa - https://www.vodafone.cz/pece/televize/kabelova-tv/ca-modul/Já bych se ale víc bál jestli při koupi další nové tv bude systém ca modul ještě používán.Tak toho bych se bál úplně nejmíň. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.