Odesláno 3. září3. zář Zdravím,v čase od 1. do 5.9.2025 jste informovali zákazníky o údržbě a plánovaných omezeních, cituji "Krátkodobému omezení kvality internetového připojení" na vašich stránkách k tomu ještě dodáváte, že jakýkoliv výpadek bude trvat max. 1 hodinu. Rád bych tedy věděl, jestli je od cca 12:00 do 17:17 (kdy tenhle post píšu) podle vás 1 hodina. Asi se budete ptát na lokalitu, tak ulice Ruská, Praha 10. Komplikujete život a mlžíte a to si na stránkách uvádíte x superlativ jako např. "Nejlepší pevná síť" apod. Tohle není přístup profesionální a odpovědné firmy.... - Premium - - PRAHA 10
Odesláno 3. září3. zář Centrum péče @Milo Dobré odpoledne, Milo,ve vaší ulici dokončujeme modernizaci sítě, díky které pak můžeme nabídnout vyšší rychlosti a spolehlivější připojení. Obvykle to je opravdu spojené s kratším výpadkem, může se ale stát, že práce vyžadují více času, omlouvám se za tuto situaci. Pro zákazníky, kteří mají také mobilní služby, máme po dobu výpadku neomezená data na mobilu - více najdete na https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/free-data-day/. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 9. září9. zář Autor Super, chápu, že modernizace je potřebná, ale tento týden to samé. Dneska večer zas vypadek několik hodin... Přemýšlím, a nejsem sám, jestli za modernizaci chci platit tímhle způsobem.... Zároveň ty neomezená data jsou mi nanic, když mám firemní mobil a je u jiného operátora. Jakou kompenzaci dostanu???? - Premium - - PRAHA 10
Odesláno 9. září9. zář Nelze požádat o korekci faktury za služby?Ale kolik by to bylo?Pokud nemluvíme o cca 14ti dnech apod., to nemá smysl řešit.Na druhou stranu, po absolvování těchto pár dnů s výpadky bude modernizovaná síť a tak budou otevřené dveře na lepší a rychlejší služby. Upraveno 9. září9. zář uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září9. zář Řešení @MiloKompenzaci za výpadek nedostanete žádnou, alespoň pokud se nejedná o výpadek trvající dny nebo týdny. Jde o domácí linku bez SLA a garancí (ale cena tomu odpovídá). A pokud se vám služba nezdá dostatečná, podívejte se po konkurenční nabídce — třeba vás zaujme. Ale linky s garantovanou dostupností začínají na několika tisících korun měsíčně.Pokud jste na připojení závislý, doporučuji pořídit si neomezená data — já je taky využívám. Když Vodafone vypadne (občas se to stává), jedu přes hotspot (stejně jako v terénu). Premium - - - -
Odesláno 9. září9. zář Třeba my máme ve škole 320/320 (alespoň to naměřim na kabelu). Za cca 4 roky co tam jsem, 1 výpadek cca 5min . No ale za cca 14k / m :)Měla by to být zálohovaná optika, ale to jen z doslechu. Upraveno 9. září9. zář uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno středa v 05:25 5 dní co ja bych dal za vypadek ktereho vysledkem bude navyseni rychlosti.... Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.