Odesláno 31. srpna31. srp Autor Dobře přestaneme řešit, stejně neporadíte jak to ovlivnit...Ano , modemy se nevypínají v úřadech a institucích neb se jedná o telekonunikční zařízení a ta jsou stavěna na trvalý provoz. Dálnopisy např. také nikdo nevypínal. Jsem v telekomunikacích dost dlouho pracoval, abych věděl co píši. Takže ukončím tento dotaz a nějak si zaradím. Vymyslím připojení LED na LAN výstup..třeba.. Upraveno 31. srpna31. srp uživatelem paul43 Start - Základní Vodafone Gigacube Brno
Odesláno 31. srpna31. srp Zásah do zařízení není povolen. Po skončení nájmu může Vodafone klidně chtít zaplatit cenu modemu a tento nepřijmout.V návodu nic o zákazu vypnutí není. Spíše doporučení ať se vypíná při cestě na dovolenou. Pokud je požadavek na indikací zapnutí, tak to řeší led pásek v usb portu modemu. Zapnutí půjde vidět z celé místnosti. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 31. srpna31. srp Autor nemyslím si že bych si jako z oboru elektro neporadil. Jen jsem se optal, zda někdo nemá zkušenost. Start - Základní Vodafone Gigacube Brno
Odesláno 31. srpna31. srp @Ivo2003 Bylo to v podmínkách připojení z dob UPC, možná to tam VF už nedal (ono proč taky, moc lidí to asi nenapadne).Ale upřímně lituji uživatele, který dostane modem po takovém kutilovi z oboru (pokud tedy VF modem skutečně přijme). Premium - - - -
Odesláno 31. srpna31. srp trebahttps://www.aliexpress.com/item/1005007628952811.htmlnebohttps://www.aliexpress.com/item/1005007513174343.htmlpřed 6 minutami, r2d2 napsal:@Ivo2003 Bylo to v podmínkách připojení z dob UPC, možná to tam VF už nedal (ono proč taky, moc lidí to asi nenapadne).Ale upřímně lituji uživatele, který dostane modem po takovém kutilovi z oboru (pokud tedy VF modem skutečně přijme).jen tak mimochodem uz UPC compal mel na jednom sroubku plombu...Plomby dokonce 2x Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno pondělí v 05:53 3 dny Autor Řešení @kotasek: dobrý nápad, ani mne nenapadlo že něco takového existuje.. dík.. Start - Základní Vodafone Gigacube Brno
Odesláno pondělí v 06:09 3 dny ... jen takova "technicka" -skoda ze se nevi? -staci ty dlouhe odkazy kratit za html? - takto: aliexpress.com/item/1005007628952811.html?-usetrilo by se dost mista... Upraveno pondělí v 06:09 3 dny uživatelem pan Novak - - - CI O-va
Odesláno pondělí v 08:17 3 dny @pan Novak Souhlas, a nemusí se krátit URL, stačí jen to, co se má zobrazovat. To jsem udělal. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.