Odesláno před 9 hodinami9 hod https://youtu.be/w6HWDTCusEgTak pojďme hodnotit 😊 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 8 hodinami8 hod Hm... V dnešní době tři a půl minuty dlouhé video? To nedokouká skoro nikdo.😀 Kdysi dávno mi dělali instalaci, zásuvku prdli hned za vchodové dveře, že do obýváku si to musím udělat sám takže jestli dnes jí dávají do obýváku na přání zákazníka tak paráda.A samonistalace probíhá na parkovišti před domem, jednou dokonce ani nevystoupil z auta a předal mi to z okýnka.P.S. na videu je pro mě velmi nepříjemný hlas komentáře. Raději poslouchám ty příjemné hlasy slečen na VF lince. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 8 hodinami8 hod Já to dokoukal.U mě se v posledních letech měnil modem několikrát, je fakt, že to bylo na základě problémů s aktuálním a tak vždy technik přišel dovnitř, proměřil co bylo potřeba, i zapojil nové zařízení, počkal, podepsal se protokol a hotovo. Já naopak hlas videa hodnotím kladně. Příjemný, klidný projev. A líbí se mi ta zásuvka z cca 2:00. Mám prehistorickou, i když asi stále funkční. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.