Odesláno úterý v 13:25 2 dny Řeším teď pořízení nového settop boxu jako náhradu za starý Kaon, který už asi definitivně odešel. Ale vůbec se nevyznám v aktuální nabídce settop boxů a jejich názvosloví. Na webu jsem našel nějaký základní settop box, pak nějaký Premium box, což je asi to, co máme teď v obýváku (kde tomu ale tenkrát říkali Vodafone Box, pokud si správně pamatuji) a potom ten nový s reprákem, nejspíš zvaný TV Play, se kterým jsem ale slyšel, že je víc problémů, než užitku. Bohužel, Vodafone sám nemá nikde na stránkách aktuální seznam settop boxů (nebo se mi ho aspoň nepodařilo najít) a co jsem dohledal přes Google můžou být staré informace. Proto bych rád nějaké info o aktuálních settopboxech, nějakých problémech s nimi a co je pro mě nejlepší, pokud chci jen sledovat živé vysílání s možností ho zastavit a znovu rozjet, jako tomu bylo na tom Kaonu. Za rady budu opravdu hodně vděčný. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno úterý v 13:33 2 dny Řešení v nabídce sou dva set-top boxy - tv3 za 70 a tv play za 150, ten za 150 má zabudovanej reproduktor, jinak je to +/- to samý 🤔https://www.vodafone.cz/televize/chytra-televize/ - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 13:53 2 dny Autor Aha, tak to by mě asi stačil ten TV3 box. Ale pořád jsem z toho trochu zmatený. Ten TV3 box vypadá jako ten box, co už máme v obýváku, ale asi to nebude on? Protože ten náš, myslím, nemá Android a Netflix na něm je? Mimochodem, velice vtipná hláška dole, že ve Vodafone TV najdete aplikaci Netflix, ale u samotného seťáku upozornění, že nepodporuje Netflix. Každopádně, pořád jsem trochu zmatený. Ale asi tam zavolám a uvidíme, co mi nabídnou. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno úterý v 13:55 2 dny původní set-top boxy netflix měly, ty nový ne, no 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 13:57 2 dny Nevím jestli má Vodafone v nabídce ještě všechny čtyři set-top boxy které se používají na jeho síti, ale je to následovně: – základní set-top box – prémiový set-top box (ten má oproti základnímu trochu rychlejší procesor, ovládání hlasem a přes bluetooth, ale oba se základním mají pouze vlastní operační systém do kterého nejdou uživatelsky doinstalovat další aplikace) – TV3 box (modernější set-top box který má operační systém Android)– TV Play (to stejné jako TV3 + ten vestavěný repráček) Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 14:21 2 dny Autor Aha, díky. Takže to, co máme my je asi ten prémiový, protože to má BT ovladač, ale vlastní systém. Jen nechápu, proč tomu tenkrát říkali Vodafone Box. Hádám, že asi i názvosloví těch seťáků se vyvíjelo?Každopádně, mě nabídli ten prémiový za 120 (takže ho asi ještě nabízejí) a když jsem řekl, že bych raději levnější, pokud to jde, tak nabídla ten TV3 za 70 (aspoň myslím, že je to ten a ne ten základní, ale asi uvidím, až to přinesou). Vzal jsem tedy ten. Prý by tu měli být příští středu. Šlo by to i dřív, ale nám se to tento týden moc nehodí a pondělí a úterý mají prý plné. No, takže příští týden uvidím, co přesně dostanu. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno úterý v 14:41 2 dny Díval jsem se teď do ceníků Vodafonu, zatímco v červencovém ještě byli dostupné všechny čtyři zmíněné set-top boxy, tak v srpnovém ceníku došlo ke změně a už jsou dostupné pouze TV3 a TV Play a došlo tam i k úpravě cen, zatímco TV3, byl ještě minulý měsíc za 120 Kč, tak nyní už je za 70 Kč.To znamená že nyní už lze zřejmě objednat pouze zmíněné dva nejnovější modely set-top boxů, jinak označení Vodafone box se používá stále v podstatě pro všechny čtyři typy. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 15:14 2 dny Autor No, mě právě vysloveně nabízela ten prémiový. Tak možná se ještě snaží zbavit starých zásob. Ale to, že ho už nemají ani v ceníku je zajímavé zjištění.A koukám, v názvosloví mají tedy asi docela bordel. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno včera v 03:561 den No, ten Premium Box je jediný, který umí Netflix, takže je možné, že když byl požadavek, aby na tom šel Netflix, tak ho ještě nabídli. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 08:541 den Díky @tomus za ceník, nenapadlo by mě se tam pořád koukat a VF bohužel nemá v plánu slevnit cenu pro ty co už mají stb VT3 doma. (Tak mi to bylo včera řečeno) Takže jsem chtěl nahlásit závadu jen aby mi dali jiný za už novou cenu o 50 kč levnější než mám. Slečna ani nevěděla, že je nějaká jiná cena a pořád mi ten VT3 nabízela za 120 kč. Po mojí reakci, že v ceníku je cena 70 kč mě přepojila jinam a tam mi tedy nabídli slevu jak z internetu tak i z tv.Nakonec jsem dostal celkovou slevu 100 kč/měsíc.Takže díky tomusovi a rada pro ostatní,hlídejte si jestli neplatíte nejen u VF zbytečně něco navíc. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.