Odesláno 19. srpna19. srp Jen dávat pozor, že zahraniční číslo je opravdu pevná linka a ne mobil. Volání na mobil je mnohem dražší. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 19. srpna19. srp Tohle jsem kdysi vyresil pres VOIP ... -dodnes to udrzuji v provozu... co kdyby nekdy...Nevolam - neplatim (mozna 1Kc /mes.) -muze byt doma jako pevna, nebo v mobilu jako apk(popr. to slo kdysi nastavit v mobilu i nativne -jak dnes nevim)Italie 0,43 za min Pouzival jsem do statu, ale od doby co mam prave 1000min zona 1 tak neresim jen udrzuju "pevnou" - - - CI O-va
Odesláno 19. srpna19. srp Nativní podpora VoIP u OS Android skončila od verze 12, takže je potřeba používat nějakou externí aplikaci, pokud to ještě stále nepodporuje přímo výrobce daného telefonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. srpna19. srp Nechci se dohadovat(-a spis verim tobe, -ai mne tech. dotazy tak keca,ze uz ji neverim nic...))Jen chci ukazat, co mne to vyhodilo, kdyz jsem cast tve odpovedi dal vyhledat... - - - CI O-va
Odesláno 19. srpna19. srp Autor před 1 hodinou, Ivo2003 napsal:Jen dávat pozor, že zahraniční číslo je opravdu pevná linka a ne mobil. Volání na mobil je mnohem dražší.Ty minuty jdou čerpat jak na pevnou tak i mobilní čísla v EU. Což je právě dobrý. Je to i napsáno v ceníku.Před hodinou, pan Novak napsal:Tohle jsem kdysi vyresil pres VOIP ... -dodnes to udrzuji v provozu... co kdyby nekdy...Nevolam - neplatim (mozna 1Kc /mes.)-muze byt doma jako pevna, nebo v mobilu jako apk(popr. to slo kdysi nastavit v mobilu i nativne -jak dnes nevim)Italie 0,43 za minPouzival jsem do statu, ale od doby co mam prave 1000min zona 1 tak neresim jen udrzuju "pevnou"Diky, ale nechci dalšího operátora, navíc potřebuju pevnou s pevným číslem, i pro ně, aby to měli výhodnější když budou volat mě . Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 19. srpna19. srp @pan Novak dostal jsi špatnou odpověď, protože ses z toho chatbota špatně zeptal, chybí ti tam slovo nativní, to znamená že jsi přímo v androidu mohls nastavil SIP účet pro volání přes VoIP , to už od verze Android 12 nelzehttps://www.xda-developers.com/android-12-killing-native-sip-calling/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. srpna19. srp Ještě možná pozor na to jak je volání účtováno.Vodafone myslím účtuje za 60+60 sec Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. srpna19. srp na pevných linkách je 60+30 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 20. srpna20. srp tady je ceník co zákazníci mohou mít nyní aktivní ale již nelze získat https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1551/vodafone-pevna-linka_cenik.pdf Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.