Odesláno úterý v 11:14 2 dny Jen dávat pozor, že zahraniční číslo je opravdu pevná linka a ne mobil. Volání na mobil je mnohem dražší. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno úterý v 11:41 2 dny Tohle jsem kdysi vyresil pres VOIP ... -dodnes to udrzuji v provozu... co kdyby nekdy...Nevolam - neplatim (mozna 1Kc /mes.) -muze byt doma jako pevna, nebo v mobilu jako apk(popr. to slo kdysi nastavit v mobilu i nativne -jak dnes nevim)Italie 0,43 za min Pouzival jsem do statu, ale od doby co mam prave 1000min zona 1 tak neresim jen udrzuju "pevnou" - - - CI O-va
Odesláno úterý v 11:57 2 dny Nativní podpora VoIP u OS Android skončila od verze 12, takže je potřeba používat nějakou externí aplikaci, pokud to ještě stále nepodporuje přímo výrobce daného telefonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 12:24 2 dny Nechci se dohadovat(-a spis verim tobe, -ai mne tech. dotazy tak keca,ze uz ji neverim nic...))Jen chci ukazat, co mne to vyhodilo, kdyz jsem cast tve odpovedi dal vyhledat... - - - CI O-va
Odesláno úterý v 12:57 2 dny Autor před 1 hodinou, Ivo2003 napsal:Jen dávat pozor, že zahraniční číslo je opravdu pevná linka a ne mobil. Volání na mobil je mnohem dražší.Ty minuty jdou čerpat jak na pevnou tak i mobilní čísla v EU. Což je právě dobrý. Je to i napsáno v ceníku.Před hodinou, pan Novak napsal:Tohle jsem kdysi vyresil pres VOIP ... -dodnes to udrzuji v provozu... co kdyby nekdy...Nevolam - neplatim (mozna 1Kc /mes.)-muze byt doma jako pevna, nebo v mobilu jako apk(popr. to slo kdysi nastavit v mobilu i nativne -jak dnes nevim)Italie 0,43 za minPouzival jsem do statu, ale od doby co mam prave 1000min zona 1 tak neresim jen udrzuju "pevnou"Diky, ale nechci dalšího operátora, navíc potřebuju pevnou s pevným číslem, i pro ně, aby to měli výhodnější když budou volat mě . Basic Basic+ - - Brno
Odesláno úterý v 14:04 2 dny @pan Novak dostal jsi špatnou odpověď, protože ses z toho chatbota špatně zeptal, chybí ti tam slovo nativní, to znamená že jsi přímo v androidu mohls nastavil SIP účet pro volání přes VoIP , to už od verze Android 12 nelzehttps://www.xda-developers.com/android-12-killing-native-sip-calling/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 17:05 2 dny Ještě možná pozor na to jak je volání účtováno.Vodafone myslím účtuje za 60+60 sec Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno úterý v 17:17 2 dny na pevných linkách je 60+30 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 18:021 den tady je ceník co zákazníci mohou mít nyní aktivní ale již nelze získat https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1551/vodafone-pevna-linka_cenik.pdf Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.