Odesláno 11. srpna11. srp Dobrý den chci se zeptat jen na jednu věc převedl jsem učet manželky na mě jak dlouho bude trvat než budu účtovaní platit pouze já přišlo mě vyúčtování na manželku a zároveň vyúčtování pro mě kde jsou úplně jiné poplatky a nemám tam zahrnut internet , ale zato tam mám jen zařízení které platím Super Super ALLinONE Compal CH7465 Teplice-Prosetice
Odesláno 11. srpna11. srp Centrum péče @Pavel71 Pěkné odpoledne, podle popisované situace to vypadá, že toto bylo již poslední Vyúčtování, které jsme vystavili manželce a od následujícího Vyúčtování budeme služby účtovat vám :) Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno neděle v 16:01 2 dny Autor Ne není dneska mě přišlo na manželku sipu 1151,00 a mě to ukazuje aplikaci 1895,- za září že mám zaplatit Super Super ALLinONE Compal CH7465 Teplice-Prosetice
Odesláno neděle v 17:12 1 den a přišla Vám SMS oběma že byl převod služeb dokončen?Co Vám případně ukazují oba účty v můj vodafone? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno neděle v 18:03 1 den Autor SMS přišla jak mě tak i manželce od teď by měla chodit jen jedna platba , ale chodějí dvě jinou cenou pro oba za stejný služby takže zaplatím jen tu část která je pro mě a půjdeme na pobočku kde nevědí si rady bohužel , už mě to unavuje Super Super ALLinONE Compal CH7465 Teplice-Prosetice
Odesláno včera v 04:351 den Řešení Na faktuře vidím, že je pro reklamaci nutné psát písemně. Skutečně nelze reklamovat vyúčtování i třeba po telefonu? Nebo elektronicky třeba přes tam.je/forum? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.