Odesláno neděle v 13:32 4 dny Dobrý den, dne 8. srpna jsem byl v Como, Itálie, ale byl mi účtován poplatek 199 Kč za World Roaming. Mohl byste prosím zkontrolovat, ke které síti jsem byl ten den připojen? Myslím, že to byla chyba a připojil jsem se omylem k švýcarské síti. Děkuji moc za pomoc.
Odesláno neděle v 14:12 4 dny Zkusil bych to prověřit na tam.je/forum Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno neděle v 15:32 4 dny No tak vzhledem k tomu že se to město Como nachází na hranicích se Švýcarskem a datový roaming ve Švýcarsku Vodafone nabízí tzv. Roaming na den tarif, který stojí 199 Kč za 24 hodin/1 GB, tak je to vysoce pravděpodobné, že došlo k připojení do sítě švýcarského operátora. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 14:10 3 dny Centrum péče @Andrii Pěkný den, pokud jste se pohyboval v pohraničí, kde bylo silnější pokrytí švýcarského operátora, došlo k připojení k jeho síti. V takovém případě vás však vždy informujeme prostřednictvím SMS a název operátora můžete také ověřit na displeji Vašeho zařízení. Ve svém telefonu si můžete automatickou volbu sítě přenastavit na ruční volbu sítě a tím zvolit jedinou síť, ke které bude telefon přihlášený. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.