Odesláno pátek v 20:38 3 dny Tak mi dejte login a za pár minut dluh několik desítek tisíc, přijdete o SIM a eSIM bude někde součástí bot farmy a možná i číslo se převede na někoho jiného... A to asi nikdo nechce. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pátek v 21:20 3 dny @Marek-26Ten argument o bezpečnosti by zněl o něco validněji, kdyby VF dlouhou dobu neměl přihlašování pomocí PINu, 2FA prvně žádné a nyní pomocí SMS (nejhorší a nejméně bezpečný způsob 2FA) a další věci.Rootnutý telefon je naproti tomu v 99 % případů jen a pouze zařízení, nad kterým má plnou kontrolu uživatel, na rozdíl od někoho jiného. 🤣 Premium - - - -
Odesláno sobota v 00:37 3 dny u novejch telefonů se bootloader stejně odemykat nedá a starý telefony se budou průběžně obměňovat, takže je to vlastně ve výsledku jedno 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno neděle v 08:53 2 dny @r2d2 Na F2A jsem úplně zapomněl. No a v tom pomůže ten root. 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor anebo změnit oparátora, stejně mě už serou 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno před 8 hodinami8 hod Řešíme zde problém tvého telefonu, ne operátora. Ono třeba u modrého operátora bylo minulý týden snad 3x veselo.Takže si vyber. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Mít vlastní zařízení plně pod vlastní kontrolou (aka root) není opravdu problém toho zařízení, opravdu ne. 🤣@Marek-26 2FA na rootu nepomůže (snad nemusím říkat, že rootnuté zařízení neznamená, že každá aplikace může cokoliv), ale naproti tomu aplikace s právy RECEIVE_SMS a READ_SMS ano (instalovatelné snadno i mimo / přes alternativní store), a to Play Integrity ani VF aplikaci nezajímá. :)A co se týká SMS a 2FA - NIST označil SMS před více než 9 lety za nedostatečné, zastaralé a nevhodné pro použití jako 2FA - https://www.theregister.com/2016/07/24/nist_says_sms_no_good_for_authenticationPlay Integrity není framework na ochranu uživatele, ale na ochranu před uživatelem, proto se používá spolu (či jako součást) s různými DRM apod. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.