Odesláno 3. září3. zář Nemáš v stb zapnuto to automatické vypínání tv? A nebo špatně spárované DO? A pohotovostní řežim mám zapnutý aby se zapnul rychleji a taky aby fungoval usb výstup který mi napájí hodiny.A hlavně, když to svítí bíle tak stb přece není vypnutý. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 4. září4. zář V 3. 9. 2025 v 19:16, Štěpán napsal:Zdravím.Mám stejný prolém. Mám tv 32" Samsung UE32T5372CD (2023). Už asi 14 dní když večer vypnu tv, tak druhý den musím zapnout stb. Když ale vypnu tv odpoledne např. v 15 hodin, tak na stb svítí bílá kontrolka a po zapnutí tv naběhne ten proram na kterém jsem skončil. Bílá kontolka svítí i když tv vypnu večer, ale druhý den na stb svítí červená. V nastavení stb je pohotovostní režim vypnutý.Je tomu tak měsíc a samo se mi změnilo nastavení ovládání. Měl jsem zvlášť ovládání boxu a zvlášť TV. Teď se to samo přeplo na jeden ovladač od boxu který teď vypíná /zapíná obě zařízení. Možná se to vám taky nějak rozhazelo. Mohla proběhnout nějaká aktualizace či co. Zkusil bych znovu spárovat ovladač TV s boxem. Otázka je zda chcete aby box byl zapnutý nonstop nebo aby se pouštěl a vypínal současně s TV. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 5. září5. zář Centrum péče @Štěpán Pěkný den, zkuste se podívat do nastavení HDMI-CEC v boxu, je možné, že si to nemusí správně rozumět s vaší TV, tak můžete zkusit funkci vypnout. Info najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/ - úplně dole v rozbalovátku. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.