Odesláno úterý v 10:07 2 dny Ale když svítí bíle tak je pořád zapnutý a když se přepne na červenou tak to je tím, že si DO vypla i setobox. Takže nevypínej stb, uprav si to na DO aby bylo nastavený tak že jen vypne tv. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 10:07 2 dny Ten společný ovladač je od TV nebo BOXu? Já bych zkusil odpárovat ten ovladač a pak ho znovu spárovat s TV. Asi se to aktualizací nějak rozhodilo. V menu BOXu bych dal ten rychlý start nebo jak se to jmenuje a Pohotovostní režim na - žádný- . Sice mi přijde zvláštní nechat STB takhle běžet i když ho nesleduji ale to je vaše volba. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno úterý v 11:18 2 dny Centrum péče @Simca Pěkný den, jděte prosím do nastavení boxu: NASTAVENÍ- NASTAVENÍ SYSTÉMU - PŘEDVOLBY ZAŘÍZENÍ - OBRAZ A ZVUK - HDMI - HDMI CEC. Pokud zde máte nastavené VYPNUTO, tak ve chvíli kdy vypnete TV, tak bude box stále svítit bíle. Pokud je tato možnost zapnutá, tak ve chvíli, kdy vypnete TV, dojde zároveň k vypnutí boxu. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno úterý v 11:27 2 dny Já nějak nevidím důvod proč nechávat set-top box trvale zapnutý jen kvůli tomu že se mi při zapnutí na pár vteřin přehraje intro, on totiž set-top box v zapnutém stavu spotřebovává více elektrické energie, takže za rok to může udělat určitě minimálně několik set korun. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 11:47 2 dny Autor @Veronika - Vodafone takti nastaveno je , kontrolovala jsem Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno úterý v 11:51 2 dny Já už nějak nechápu o co tedy Simce jde. Chceš aby ikona na stb byla pořád bílá? Aby byl stb pořád zapnutý? Na to tu přece návod už máš. Tak kde je pořád problém? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 12:04 2 dny Autor @dad18 děkuji za váš zájem ale nepomáháte Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno úterý v 12:20 2 dny @Simca A v čem chceš pomoc, když ani nedokážeš odpovídat na otázky. Máš originál DO od setoboxu? Tak návod ti popsala Veronika. Máš svoje nějaké DO? Tak si tam vypni vypínání setoboxu zároveň s tv. A že to dřívě fungovalo? Mohlo se to změnit pří výměně baterek, nebo samo od sebe, je to jen hloupá elektronika. Žádná nová rada co tu nezazněla ti už nepomůže. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 12:35 2 dny Centrum péče @Simca Zkuste se podívat na to nestavení a případně se spojte s technickou podporou přes linku 800 77 00 77, kolegové vám pomohou :) Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.