Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Byl mi vyměněn Compal za nový Vodafone Station Wi-Fi 6, ale stále mám starý tarif 500/50. Nově se nabízí levnější 500/200, který by s novým modemem už byl možný. Nikde jsem ale v mém profilu na webu Vodafone nenašel jak tarif změnit.

Upraveno uživatelem Petr2025

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha

Vyřešil Sparrow

Přejít na řešení
Odesláno
  • Řešení

Záleží jestli už na tvé adrese proběhl upgrade sítě. Koukni na https://www.vodafone.cz/internet/ jestli tam jsou dostupné nějaké vyšší rychlosti na uploadu.

• Super+
  • Red Basic Lite
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha 10 - Vršovice
Odesláno

Ten tarif nijak manuálně změnit nejde, pokud je na tvé adrese už dostupný rychlejší internet, tak musíš telefonicky kontaktovat Vodafone a požádat o změnu a taky počítat s tím že si za to připlatíš, protože ten tarif není levnější ale dražší, levnější ho mají jen nový zákazníci v akci.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Záleží jestli už na tvé adrese proběhl upgrade sítě. Předpokládám, že jinak by mi neměnili modem a upgrade sítě tu nedavno byl. Zase se tam musí zadávat telefonní číslo i když jsem už přihlášený jako stávající zákazník. To je nějaká úchylka?

Aha, telefonicky kontaktovat Vodafone v roce 2025? Jsem i u několika virtuálních operátorů a naprosto vše lze vždy pohodlně změnit přes webové rozhraní.

Bylo to levnější i za normální cenu bez slevy pro nové zákazníky. Tedy kdyby to šlo nastavit ...

Upraveno uživatelem Petr2025

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Ano je nutné kontaktovat Vodafone, protože tady neměníš jenom rychlost, ale i internetový tarif a ten je za jinou cenu,

Bylo by fajn kdyby to Vodafone všem změnil automaticky za stejnou cenu, jenomže oni do toho nalili spoustu peněz a energie aby tu síť mohli upgradovat a tak to zrychlení logicky nechtějí dávat zadarmo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Nechci nic měnit automaticky. Zkrátka se přihlásit na web Vodafone do mého profilu, tam si vybrat nový tarif (vědí kde provedli upgrade sítě a jaký mi mohou nabídnout) a ten potvrdit. Není třeba nikam telefonovat.

Takhle to jde všude jinde.

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Nakonec jsem našel kontaktní formulář a dostal odpověď, že v mé lokalitě nelze rychlejší než můj současný 500/50. Pak nechápu, proč měnili modem.

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Compal se nevyměňují primárně kvůli rychlosti, ale pro jejich technologickou zastaralost.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

Ono by stacilo prolezt zdejsi forum, bylo to tu x-krat zmineno... Ale co, lepsi je zadna vlastni iniciativa, vzdyt on to nekdo vyresi.

• Super
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Ova
Odesláno
  • Autor

Na dotaz "výměna modemu compal" to moc nevrátí.

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague