Odesláno 21. července21. čvc Byl mi vyměněn Compal za nový Vodafone Station Wi-Fi 6, ale stále mám starý tarif 500/50. Nově se nabízí levnější 500/200, který by s novým modemem už byl možný. Nikde jsem ale v mém profilu na webu Vodafone nenašel jak tarif změnit. Upraveno 21. července21. čvc uživatelem Petr2025 Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 21. července21. čvc Řešení Záleží jestli už na tvé adrese proběhl upgrade sítě. Koukni na https://www.vodafone.cz/internet/ jestli tam jsou dostupné nějaké vyšší rychlosti na uploadu. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 21. července21. čvc Ten tarif nijak manuálně změnit nejde, pokud je na tvé adrese už dostupný rychlejší internet, tak musíš telefonicky kontaktovat Vodafone a požádat o změnu a taky počítat s tím že si za to připlatíš, protože ten tarif není levnější ale dražší, levnější ho mají jen nový zákazníci v akci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. července21. čvc Autor Záleží jestli už na tvé adrese proběhl upgrade sítě. Předpokládám, že jinak by mi neměnili modem a upgrade sítě tu nedavno byl. Zase se tam musí zadávat telefonní číslo i když jsem už přihlášený jako stávající zákazník. To je nějaká úchylka?Aha, telefonicky kontaktovat Vodafone v roce 2025? Jsem i u několika virtuálních operátorů a naprosto vše lze vždy pohodlně změnit přes webové rozhraní.Bylo to levnější i za normální cenu bez slevy pro nové zákazníky. Tedy kdyby to šlo nastavit ... Upraveno 21. července21. čvc uživatelem Petr2025 Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 21. července21. čvc Ano je nutné kontaktovat Vodafone, protože tady neměníš jenom rychlost, ale i internetový tarif a ten je za jinou cenu,Bylo by fajn kdyby to Vodafone všem změnil automaticky za stejnou cenu, jenomže oni do toho nalili spoustu peněz a energie aby tu síť mohli upgradovat a tak to zrychlení logicky nechtějí dávat zadarmo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. července21. čvc Autor Nechci nic měnit automaticky. Zkrátka se přihlásit na web Vodafone do mého profilu, tam si vybrat nový tarif (vědí kde provedli upgrade sítě a jaký mi mohou nabídnout) a ten potvrdit. Není třeba nikam telefonovat.Takhle to jde všude jinde. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 23. července23. čvc Autor Nakonec jsem našel kontaktní formulář a dostal odpověď, že v mé lokalitě nelze rychlejší než můj současný 500/50. Pak nechápu, proč měnili modem. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 23. července23. čvc Compal se nevyměňují primárně kvůli rychlosti, ale pro jejich technologickou zastaralost. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 23. července23. čvc Ono by stacilo prolezt zdejsi forum, bylo to tu x-krat zmineno... Ale co, lepsi je zadna vlastni iniciativa, vzdyt on to nekdo vyresi. Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno 23. července23. čvc Autor Na dotaz "výměna modemu compal" to moc nevrátí. Super - - Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.