Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Přemýšlím o nákupu vlastního android TV boxu, na kterém bych měla Vodafone TV a telku pouštěla z něj. Je možné zrušit pronájem TV mediaboxu a jet jen přes internetové připojení z android TV? Kdo mi ale zaručí, že aplikace pojede ještě pár let dál?

• Start
  • Basic
  • Základní
  • Vodafone TV Premium box
  • Brno
Odesláno

LongStoryShort: Ano, nikdo.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
před 3 hodinami, weaving napsal:

Přemýšlím o nákupu vlastního android TV boxu,

Subjektivně - já to tak mám. Resp. válí se mi tady i krabka VF, ale jenom proto, že jsem línej kvůli 70 Kč to někam vracet nebo to řešit. S tv boxem jsem navýsost spokojený, výhodu má pro mě v mobilitě - hodím do kufru a beru na chalupu se všema službama - nainstalování aplikací je oproti tzv "mediaboxu" další výhoda. Aplikace VTV funguje náhodně celou dobu co ji mám, to je Vodafonskej folklór, takže ti nezaručí nikdo nic (napsal bych, že tam mám jinou TV aplikaci a jakou, která funguje vždy, ale z to by jednoho místního bonzáka kleplo).
Každopádně při výběru mediaboxu buď opatrný a ber jen to, co splňuje potřebné certifikace - podmínky pro fungování VTV (že to tak ostatní nemají, je zase moc riskantní informace).
Možná se někde doslechneš něco o kvalitě TV kabel vers. internet. Za mě dnes žádný rozdíl (a internet není rušen 5G vysílači) 😄

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Jestli máte TV s podporou aplikace Vodafone, tak bych ani Android box nepořizoval. Pokud to tv nedovoluje jako u mě, tak pořídit nějaké mediální centrum. Já jsem pořídil google chromecast a spokojenost. Je to ale o preferencích každeho. Media box vrátit lze. Doporučím si pak pohlídat vyúčtování, že vám nebude účtován pronájem.

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague