Odesláno včera v 17:281 den Dobrý den,využívám tarif u vodafonu Internet super a chtěl bych využít wifi 6 kvůli PS5 PRO a mít menší latency.Jak mohu získat tento jejich modem ?https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/vodafone-station-wifi6-tg6442/Nyní mám Modem Compal, který podporuje max 5 Ghz.Děkuji. Super - Sport - Liberec
Odesláno před 21 hodinami21 hod no jak, asi si ho objednat, ne? 🤔ale 6GHz wifi nemá zatim žádnej modem od vodafonu, to snad až někdy bude modem s wifi 7 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod Já jen dodám, že z hlediska latence/jitteru a celkové spolehlivosti se ani Wi-Fi 6 nevyrovná ethernetovému kabelu. 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod @Slamb Wi-Fi 6 neni 6 GHz wifi. Tu ma az Wi-Fi 6e, resp. wi-Fi 7.Pokud jde o pripojeni PS kvuli zlepseni latence, tak rozhodne doporucuju kabel, ale upgrade z Compalu na Station bude mit vyznam i na Wi-Fi (kvuli vnitrnimu jitteru a latenci samotneho modemu, ktere jsou u Compalu tragicke). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod to já přece nijak nerozporuju 🤔 týpek řiká, že chce modem s wifi 6 a pak dole píše, že mu vadí, že tenhle má jenom max. 5 GHz, v tom případě bude mít pořád max. 5GHz pásmo i s wifi 6 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Tak asi nevi, co chce. :D Compal sice podporuje 5 GHz, ale jen s 802.11ac, tedy marketingove "Wi-Fi 5". - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.