Odesláno 3. července3. čvc Já mám ping na one.one.one.one o 2ms pomalejší než na noads.joindns4.eu, takže to evropské DNS vypadá dobře a navíc blokuje hromadu reklam :) dns.google je podobně rychlé, ale bez té blokace. Upraveno 3. července3. čvc uživatelem Vulva Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno 3. července3. čvc EU neverim ani dobry den, za me nehrozi Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 3. července3. čvc Dělají do brněnští Whalebone s CZ.NIC a CESNET. Dobrá společnost Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno sobota v 09:31 4 dny Nevíte někdo jak dostat "Protective resolution with ad-blocking" do Google TV? Našel jsem že to jde pouze přes ADB Shell https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/1lao1x1/guide_how_to_enable_custom_dns_on_android_or/ ale nevím jestli to podle návodu stačí změnit a místo dns.adguard.com napsat pouze noads.joindns4.eu? Nechci vypínat HbbTV a možná by to mohlo blokovat ty debilní vyskakující okna přes třetinu obrazovky případně hrozné asi HbbTV reklamy na Očku. Byl by to takový pokus. Třeba to fungovat nebude. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno sobota v 14:21 4 dny Zkusit to můžeš, fungovat by to teoreticky mělo, ale jsou i jiné možnosti, třeba si v nastavení sítě nastavit pevnou IP adresu namísto DHCP a potom můžeš zadat i své vlastní DNS servery v číselné formě.Jinak ale já mám teda lepší zkušenost s Adguard, kde navíc používám službu Adguard DNS, kde si můžu přidat i vlastní konkrétní adresy které chci blokovat a nebo dát na některé adresy výjimku aby se neblokovaly.Na Google TV to ale nepoužívám, jenom na mobilu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 18:22 4 dny Nemáš lepší to nastavit pro celou sít na routeru?Nějak takto. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno sobota v 18:28 4 dny Ale to umí jen Fritzbox, nebo vlastní router, jiné modemy od Vodafone změnu DNS serveru neumožňují. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 18:30 4 dny Aha, to je teda děsně oholený. Já u VF Station vždy jel bridge, protože nešlo nic, ale FritzBox má to nastavení perfektní sám :) Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.