Odesláno čtvrtek v 11:32 2 dny Já mám ping na one.one.one.one o 2ms pomalejší než na noads.joindns4.eu, takže to evropské DNS vypadá dobře a navíc blokuje hromadu reklam :) dns.google je podobně rychlé, ale bez té blokace. Upraveno čtvrtek v 11:33 2 dny uživatelem Vulva Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno čtvrtek v 14:24 2 dny EU neverim ani dobry den, za me nehrozi Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno čtvrtek v 20:12 2 dny Dělají do brněnští Whalebone s CZ.NIC a CESNET. Dobrá společnost Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno před 19 hodinami19 hod Nevíte někdo jak dostat "Protective resolution with ad-blocking" do Google TV? Našel jsem že to jde pouze přes ADB Shell https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/1lao1x1/guide_how_to_enable_custom_dns_on_android_or/ ale nevím jestli to podle návodu stačí změnit a místo dns.adguard.com napsat pouze noads.joindns4.eu? Nechci vypínat HbbTV a možná by to mohlo blokovat ty debilní vyskakující okna přes třetinu obrazovky případně hrozné asi HbbTV reklamy na Očku. Byl by to takový pokus. Třeba to fungovat nebude. Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava
Odesláno před 14 hodinami14 hod Zkusit to můžeš, fungovat by to teoreticky mělo, ale jsou i jiné možnosti, třeba si v nastavení sítě nastavit pevnou IP adresu namísto DHCP a potom můžeš zadat i své vlastní DNS servery v číselné formě.Jinak ale já mám teda lepší zkušenost s Adguard, kde navíc používám službu Adguard DNS, kde si můžu přidat i vlastní konkrétní adresy které chci blokovat a nebo dát na některé adresy výjimku aby se neblokovaly.Na Google TV to ale nepoužívám, jenom na mobilu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 10 hodinami10 hod Nemáš lepší to nastavit pro celou sít na routeru?Nějak takto. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno před 10 hodinami10 hod Ale to umí jen Fritzbox, nebo vlastní router, jiné modemy od Vodafone změnu DNS serveru neumožňují. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 10 hodinami10 hod Aha, to je teda děsně oholený. Já u VF Station vždy jel bridge, protože nešlo nic, ale FritzBox má to nastavení perfektní sám :) Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.