Odesláno pondělí v 16:29 5 dní Můžu smazat vlastní příspěvek..? Upraveno pondělí v 16:31 5 dní uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno pondělí v 16:35 5 dní @cvancara ne, ale můžu to udělat za tebe. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 16:50 5 dní a toho se dá docílit třeba nahlášením přes tři tečky u příspěvku 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 17:30 5 dní Autor To jsem našel, ale když už jsem se seknul, tak jsem si myslel, že ho můžu ještě zrušit, dokud ještě nebyla na něj žádná další odpověď. No tak nic. - - - CA modul OVA
Odesláno úterý v 09:44 5 dní A nebo jej pak editovat a "nic" tam nenapsat, ne? Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno úterý v 09:50 5 dní Ano, také možnost, už jsem tady pár takových příspěvků na požádání mazal,ale možná by stálo za úvahu umožnit uživatelům v nějakém časovém limitu, třeba do pěti minut od odeslání příspěvek smazat, pokud je to technicky možné.@Slamb Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 11:43 5 dní Většinou se nemaže, ale jen edituje příspěvek autorem, ale jen dokud je jako poslední v tématu, tedy bez reakce.To by se muselo pro forum něco takového napsat, jestli to není v možnostech nastavení. Co jsem pochopil, tak zdejší forum samo o sobě takové zásahy dělat nemůže tak jen dát požadavek na správce aby vytvořil tu možnost editovat poslední příspěvek. No a kyž ho moderátor pak objeví tak ho vymaže a je to. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.