June 9, 2025Jun 9 Můžu smazat vlastní příspěvek..? Edited June 9, 2025Jun 9 by cvancara - - - CA modul OVA
June 9, 2025Jun 9 @cvancara ne, ale můžu to udělat za tebe. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 9, 2025Jun 9 a toho se dá docílit třeba nahlášením přes tři tečky u příspěvku 🤔 - Red Basic+ - - Praha
June 9, 2025Jun 9 Author To jsem našel, ale když už jsem se seknul, tak jsem si myslel, že ho můžu ještě zrušit, dokud ještě nebyla na něj žádná další odpověď. No tak nic. - - - CA modul OVA
June 10, 2025Jun 10 A nebo jej pak editovat a "nic" tam nenapsat, ne? Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
June 10, 2025Jun 10 Ano, také možnost, už jsem tady pár takových příspěvků na požádání mazal,ale možná by stálo za úvahu umožnit uživatelům v nějakém časovém limitu, třeba do pěti minut od odeslání příspěvek smazat, pokud je to technicky možné.@Slamb Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 10, 2025Jun 10 Většinou se nemaže, ale jen edituje příspěvek autorem, ale jen dokud je jako poslední v tématu, tedy bez reakce.To by se muselo pro forum něco takového napsat, jestli to není v možnostech nastavení. Co jsem pochopil, tak zdejší forum samo o sobě takové zásahy dělat nemůže tak jen dát požadavek na správce aby vytvořil tu možnost editovat poslední příspěvek. No a kyž ho moderátor pak objeví tak ho vymaže a je to. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice