June 9, 20251 yr Můžu smazat vlastní příspěvek..? Edited June 9, 20251 yr by cvancara - - ALLinONE CA modul OVA
June 9, 20251 yr @cvancara ne, ale můžu to udělat za tebe. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
June 9, 20251 yr a toho se dá docílit třeba nahlášením přes tři tečky u příspěvku 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
June 9, 20251 yr Author To jsem našel, ale když už jsem se seknul, tak jsem si myslel, že ho můžu ještě zrušit, dokud ještě nebyla na něj žádná další odpověď. No tak nic. - - ALLinONE CA modul OVA
June 10, 20251 yr A nebo jej pak editovat a "nic" tam nenapsat, ne? Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
June 10, 20251 yr Ano, také možnost, už jsem tady pár takových příspěvků na požádání mazal,ale možná by stálo za úvahu umožnit uživatelům v nějakém časovém limitu, třeba do pěti minut od odeslání příspěvek smazat, pokud je to technicky možné.@Slamb Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
June 10, 20251 yr Většinou se nemaže, ale jen edituje příspěvek autorem, ale jen dokud je jako poslední v tématu, tedy bez reakce.To by se muselo pro forum něco takového napsat, jestli to není v možnostech nastavení. Co jsem pochopil, tak zdejší forum samo o sobě takové zásahy dělat nemůže tak jen dát požadavek na správce aby vytvořil tu možnost editovat poslední příspěvek. No a kyž ho moderátor pak objeví tak ho vymaže a je to. - - - - PROTESTOV