Odesláno 5. června5. čvn Dobrý den dneska mi má přijet technik zapojovat internet , ale zavolali mě do práce nečekaně. Může být u toho přítel místo mě? Děkuji za odpověď. - Super - - Milovice
Odesláno 5. června5. čvn Může.Jestli to je někde oficiálně napsaný nevím, ale už jsem to tak párkrát dělal a bez problému. Upraveno 5. června5. čvn uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 5. června5. čvn Taky si myslím že by to neměl být problém, zcela určitě nebudete zdaleka první ani poslední, případně můžete zeptat zavoláním na zákaznickou linku 800770077. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. června5. čvn Řešení @tynuskacz Určit může. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. června5. čvn Technik potřebuje otevřít dveře, na kontrolu občanky nemá právo :) Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno 5. června5. čvn Aby nedělal kontrolu občanky @tynuskacz , ale ta vlastně nebude doma :-D Zatím mu vždy stačilo jen to, když seděl byt a jméno a pak podpis v papírech, že to předal dobře. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 5. června5. čvn před 2 hodinami, Vulva napsal:Technik potřebuje otevřít dveře, na kontrolu občanky nemá právo :)Nemá. Na druhou stranu, nemá povinnost zakázku realizovat, pokud mu neposkytnu součinnost, například s rozptýlením zjevných pochybností. Dříve byla vyžadována úředně neověřená plná moc, dnes není nutné ani to. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. června6. čvn Autor Děkuji všem všechno dopadlo v pořádku, s technikem super komunikace, prvně to rozebral se mnou po telefonu a zbytek zvládl s přítelem, děkuji moc . - Super - - Milovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.