Odesláno čtvrtek v 10:29 2 dny Dobrý den dneska mi má přijet technik zapojovat internet , ale zavolali mě do práce nečekaně. Může být u toho přítel místo mě? Děkuji za odpověď. - Super - - Milovice
Odesláno čtvrtek v 10:42 2 dny Může.Jestli to je někde oficiálně napsaný nevím, ale už jsem to tak párkrát dělal a bez problému. Upraveno čtvrtek v 10:42 2 dny uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 10:52 2 dny Taky si myslím že by to neměl být problém, zcela určitě nebudete zdaleka první ani poslední, případně můžete zeptat zavoláním na zákaznickou linku 800770077. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 11:47 2 dny Řešení @tynuskacz Určit může. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno čtvrtek v 15:01 2 dny Technik potřebuje otevřít dveře, na kontrolu občanky nemá právo :) Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno čtvrtek v 15:23 2 dny Aby nedělal kontrolu občanky @tynuskacz , ale ta vlastně nebude doma :-D Zatím mu vždy stačilo jen to, když seděl byt a jméno a pak podpis v papírech, že to předal dobře. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno čtvrtek v 18:36 2 dny před 2 hodinami, Vulva napsal:Technik potřebuje otevřít dveře, na kontrolu občanky nemá právo :)Nemá. Na druhou stranu, nemá povinnost zakázku realizovat, pokud mu neposkytnu součinnost, například s rozptýlením zjevných pochybností. Dříve byla vyžadována úředně neověřená plná moc, dnes není nutné ani to. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 02:121 den Autor Děkuji všem všechno dopadlo v pořádku, s technikem super komunikace, prvně to rozebral se mnou po telefonu a zbytek zvládl s přítelem, děkuji moc . - Super - - Milovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.