June 5, 20251 yr Dobrý den dneska mi má přijet technik zapojovat internet , ale zavolali mě do práce nečekaně. Může být u toho přítel místo mě? Děkuji za odpověď. - Super - - Milovice
June 5, 20251 yr Může.Jestli to je někde oficiálně napsaný nevím, ale už jsem to tak párkrát dělal a bez problému. Edited June 5, 20251 yr by dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
June 5, 20251 yr Taky si myslím že by to neměl být problém, zcela určitě nebudete zdaleka první ani poslední, případně můžete zeptat zavoláním na zákaznickou linku 800770077. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 5, 20251 yr Technik potřebuje otevřít dveře, na kontrolu občanky nemá právo :) Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
June 5, 20251 yr Aby nedělal kontrolu občanky @tynuskacz , ale ta vlastně nebude doma :-D Zatím mu vždy stačilo jen to, když seděl byt a jméno a pak podpis v papírech, že to předal dobře. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
June 5, 20251 yr před 2 hodinami, Vulva napsal:Technik potřebuje otevřít dveře, na kontrolu občanky nemá právo :)Nemá. Na druhou stranu, nemá povinnost zakázku realizovat, pokud mu neposkytnu součinnost, například s rozptýlením zjevných pochybností. Dříve byla vyžadována úředně neověřená plná moc, dnes není nutné ani to. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 6, 20251 yr Author Děkuji všem všechno dopadlo v pořádku, s technikem super komunikace, prvně to rozebral se mnou po telefonu a zbytek zvládl s přítelem, děkuji moc . - Super - - Milovice