Odesláno úterý v 10:56 2 dny všímám si tady toho často a děje se to všude napříč internetem - když někdo kopíruje odkaz z prohlížeče, často obsahuje různý zbytečný analytický části, který nemají na funkčnost odkazu vliv 🤔 tahle část celej odkaz jenom znepřehledňuje a často dost extrémně natahuje 😐příklad:https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/?srsltid=AfmBOorGYW2Rj8okC4oXXyg78oB1AFzJyOdAFL7tAT1KIhsbxJDZb_Z_ 🤢⬇️https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/ 👍jak se toho zbavit:1) buď si to hlídat a při editaci ručně smazat2) nebo používat bezplatnej doplněk do prohlížeče, např. adguard https://adguard.com/cs/adguard-browser-extension/overview.html se správnym nastavením, kterej to u většiny webů dokáže sám odstranit už při návštěvě stránkyna mobilu to bez aplikace nejde, protože tam standardní doplňky do prohlížeče nefungujou 🤔když tak tady je můj config pro adguard do prohlížeče, dá se jednoduše naimportovat 😊adguard-config.json - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 11:11 2 dny Díky, taky si toho všímám a já to většinou ručně mažu, ale řekl bych že většina lidí to vůbec netuší, že ta část za otazníkem je v odkaze úplně zbytečná. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 11:25 2 dny Kdyby jste dělali moderátora na vlastním foru, které používá reklamy na zaplacení hostingu tak bojujete proti blokovačům reklam a nebudete je doporučovat. A možná se budete divit, ale je spousta lidí co má čistý prohlížeč bez jakéhokoliv rozšíření a vlastně je ani neznají a neví jak na ně.No, ale je pak ještě třetí řešení a to, že se přímo do fora naistaluje skript který to dělá automaticky, že když sem někdo přidá dlouhý odkaz tak ho zkrátí. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 11:30 2 dny Autor právě pro ty lidi, co mají čistej prohlížeč bez rozšíření a nic o tom netušej, je tahle informace 🙂kdo chce podpořit konkrétní stránku zobrazením reklam, může si ji v nastavení přidat na Seznam povolených, viz menu na obrázku 👍 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 11:45 2 dny Ty lidi co mají čistý prohlížeč si určitě nebudou instalovat něco aby jim to zkracovalo odkazy zde na foru, myslím, že takový lidi ani nikam nic nepřidávají.A kdyby jo, tak by jim mělo forum vyjít vstříc a ten skript už mít v sobě aby si oni nemuseli nic instalovat. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 11:47 2 dny Autor to neni jenom kvůli fóru, tohle je problém jakýhokoliv kopírování a vkládání kamkoliv 🤔na fórum se určitě nebude přidávat nějakej script, ze kterýho by se musela udělat přímo aplikace se všim všudy a řešit případný potíže, když dojde k aktualizci fóra 😮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 12:02 2 dny Když vidím ten vzor, je to o mém vloženém odkazu, kdy jsem to vygooglil, dal CTRL+C a vložil sem CTRL+V. Dívám se, že on to už někdo i editoval a docela se děsím toho, že tam není takový to upravováno/editováno apod. To pak můžu napsat příspěvek AUTO a někdo to zcela bez historie může změnit na MOTORKA. To mě trošku děsí.Ale snad admin/moderátor vidí víc a vidí, že ten můj původní příspěvěk editoval někdo za mě. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 12:04 2 dny Autor upravovat můžou jenom admini a modi a historie veškerejch úprav se uchovává 30 dnů 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.