Odesláno 3. června3. čvn Ano, mám to co mám uvedené v profilu, nicméně ten modem by zvládl teoreticky i 800 Mbit, ale síť už by to neutáhla, protože DOCSIS 3.0 už nemá takovou kapacitu.Ale je fakt že se tady psalo že při vyšších rychlostech může mít problémy kvůli horšímu procesoru Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. června3. čvn měl by zvládnout i gigabit, ale jedna věc je, co zvládne v testovacích podmínkách a jiná věc je reálnej provoz na síti 🤔 jak je vidět, tak ty jeho provozní vlastnosti ve srovnání se stationem sou prostě horší, aspoň teda v případě tý pětistovky - Red Basic+ - - Praha
Odesláno čtvrtek v 08:33 2 dny Mám Compal a také jsem dostal email o výměně. Pokud je to za Vodafone Station WiFi 6, tak jsem se díval na návod a nejde v tom skoro nic nastavit. Především vypnout nebezpečné věci jako uPNP, takže bych raději zůstal u vlastního routeru. Wi-Fi mě moc nezajímá, důležité věci mám jen přes LAN kabel. Jenže přepnout do bridge modu jde jen po nějaké další dohodě o IPv4 adrese.Lze to dohodnout ještě před výměnou modemu, abych to pak mohl hned normálně používat? Děkuji. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno čtvrtek v 09:43 2 dny Compal za 70 Kč by se měl měnit za Station 3.1 s Wifi 5 se stejným měsíčním poplatkem. Station s Wi-Fi 6 je za 100 Kč měsíčně a FritzBox je za 120 Kč měsíčně. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 10:10 2 dny IP adresa se tuším nemění, takže pokud máš nyní IPv4, tak by ti měla zůstat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 10:45 2 dny Upnp je nebezpecne? To slysim poprve. A navic, v administraci VFST je moznost jej vypnout, kdyz uz jsme u te paranoie :) Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno čtvrtek v 12:01 2 dny @Petr2025 Je to za Arris s WiFi 5. Jestli máte nyní DualStack nebo IPv4, tak není třeba nic měnit, toto nastavení zůstává. Jestli to budete chtít před výměnou, tak se pravděpodobně výměna zruší, provede změna a pokud byste chtěl čekat zase na výměnu iniciovanou Vodafone, bude to pár měsíců trvat, než se do kolečka dostanete. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.