Odesláno 3. června3. čvn Teď jsem dostal email od Vodafone že mi budou měnit modem na internet ,že je již zastaralý, došlo to taky někomu - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 3. června3. čvn Jasně,mění se za Station. Už tu někde padla informace před několika měsíci. Upraveno 3. června3. čvn uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. června3. čvn Ano, starší typy modemů se průběžně vyměňují, jen je škoda že jsi neuvedl jaký máš tarif a jaký modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. června3. čvn Díky, to je modem Compal, ten mám taky doma, ten se postupně vyměňuje za modernější Arris Vodafone station, který umí DOCSIS 3.1 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. června3. čvn Také mě to info dnes ráno přišlo. Mám černý Compal a jsem s ním naprosto spokojený. Škoda ho bude. Zvykli jsme si na sebe.Myslím, že ta výměna nepřijde nějak extra rychle. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 3. června3. čvn škoda ho nebude, je to pěknej krám a tu pětistovku dává s vypětím všech sil, navíc s těma starejma kanálama zatěžuje síť 🤔 jarda je po výměně spokojenej https://www.techforum.cz/topic/63650-ping-v-zatezi/#comment-482850 😮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 3. června3. čvn Výměna modem proběhla po 3 měsících po upozornění a bude následovat telefonát,kde se dohodne termín! Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno 3. června3. čvn Krám to určitě není, já si na Compal nemůžu stěžovat za ty roky, a tu pětistovku určitě nedává s vypětím sil, ještě tam má slušnou rezervu, to spíš síť to nedává, ale doba pokročila a máme tu modernější technologie. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.