Odesláno úterý v 08:16 2 dny Teď jsem dostal email od Vodafone že mi budou měnit modem na internet ,že je již zastaralý, došlo to taky někomu - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno úterý v 08:18 2 dny Jasně,mění se za Station. Už tu někde padla informace před několika měsíci. Upraveno úterý v 08:19 2 dny uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 08:31 2 dny Ano, starší typy modemů se průběžně vyměňují, jen je škoda že jsi neuvedl jaký máš tarif a jaký modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 09:17 2 dny Díky, to je modem Compal, ten mám taky doma, ten se postupně vyměňuje za modernější Arris Vodafone station, který umí DOCSIS 3.1 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 09:21 2 dny Také mě to info dnes ráno přišlo. Mám černý Compal a jsem s ním naprosto spokojený. Škoda ho bude. Zvykli jsme si na sebe.Myslím, že ta výměna nepřijde nějak extra rychle. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno úterý v 09:42 2 dny škoda ho nebude, je to pěknej krám a tu pětistovku dává s vypětím všech sil, navíc s těma starejma kanálama zatěžuje síť 🤔 jarda je po výměně spokojenej https://www.techforum.cz/topic/63650-ping-v-zatezi/#comment-482850 😮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 09:45 2 dny Výměna modem proběhla po 3 měsících po upozornění a bude následovat telefonát,kde se dohodne termín! Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno úterý v 10:13 2 dny Krám to určitě není, já si na Compal nemůžu stěžovat za ty roky, a tu pětistovku určitě nedává s vypětím sil, ještě tam má slušnou rezervu, to spíš síť to nedává, ale doba pokročila a máme tu modernější technologie. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.