Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zkusil jsem DVTV a takhle to asi fungovat nemá, že jo? Živé vysílání náhodně skáče na reklamy bez zvuku, zpětné zhlédnutí nefunguje vůbec - zkoušel jsem na Apple TV a iPadu, box už mám zabalenej a připravenej na vrácení 😉

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
  • Slamb změnil název na Potíže s DVTV Extra
Odesláno

To už se tu taky řešilo, ale v nějakém tématu co určitě nebylo o DVTV. Přetáčení zpět mi funguje a zpětné přehrávání taky. Tam je teda problém, že když ve zpětném přehrávání přetáčím s obrazem tak v náhledu je něco jiného než v tom programu. Ale s tím DVTV se to tu řešilo hned po spuštění stanice že to blbne.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

Mně to nešlo celkem dlouho vůbec, takže už jen to, že to vidím a občas to vydá nějaký obraz a zvuk, beru jako pokrok. Jen jsem doufal, že za toho půl roku to bude už opravené komplet.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Teď zrovna Kubrt zdá se jede na app v Samsung TV bez problémů.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

No ono to chvilku live hrálo dobře, ale jen chvilku, tak patnáct minut. Zkusil jsem jiného operátora, jehož jméno se zde nesmí vyslovit, a tam to jede bez problémů včetně zpětného zhlédnutí (teda nějak to švidrá, vypadá to, že dodržují program ještě hůř než Nova s Primou dohromady), ale jde tedy říct, že u zdroje ten problém není.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Ona i negativní reklama je reklama.

Nicméně si myslím, že pojmenování růžová či modrá konkurence by projít mohlo.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Tady ale dle pravidel fóra není zakázáno zmiňovat jména konkurečních operátorů.

7. Propagovat jakékoliv služby a produkty třetích stran, které nesouvisí s diskuzí.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague