Odesláno středa v 13:40 2 dny Zkusil jsem DVTV a takhle to asi fungovat nemá, že jo? Živé vysílání náhodně skáče na reklamy bez zvuku, zpětné zhlédnutí nefunguje vůbec - zkoušel jsem na Apple TV a iPadu, box už mám zabalenej a připravenej na vrácení 😉 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 15:45 2 dny To už se tu taky řešilo, ale v nějakém tématu co určitě nebylo o DVTV. Přetáčení zpět mi funguje a zpětné přehrávání taky. Tam je teda problém, že když ve zpětném přehrávání přetáčím s obrazem tak v náhledu je něco jiného než v tom programu. Ale s tím DVTV se to tu řešilo hned po spuštění stanice že to blbne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 17:49 1 den Autor Mně to nešlo celkem dlouho vůbec, takže už jen to, že to vidím a občas to vydá nějaký obraz a zvuk, beru jako pokrok. Jen jsem doufal, že za toho půl roku to bude už opravené komplet. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 17:55 1 den Teď zrovna Kubrt zdá se jede na app v Samsung TV bez problémů. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 12:521 den Autor No ono to chvilku live hrálo dobře, ale jen chvilku, tak patnáct minut. Zkusil jsem jiného operátora, jehož jméno se zde nesmí vyslovit, a tam to jede bez problémů včetně zpětného zhlédnutí (teda nějak to švidrá, vypadá to, že dodržují program ještě hůř než Nova s Primou dohromady), ale jde tedy říct, že u zdroje ten problém není. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 13:041 den Ona i negativní reklama je reklama.Nicméně si myslím, že pojmenování růžová či modrá konkurence by projít mohlo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 13:151 den Tady ale dle pravidel fóra není zakázáno zmiňovat jména konkurečních operátorů.7. Propagovat jakékoliv služby a produkty třetích stran, které nesouvisí s diskuzí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.