Odesláno středa v 13:40 1 den Zkusil jsem DVTV a takhle to asi fungovat nemá, že jo? Živé vysílání náhodně skáče na reklamy bez zvuku, zpětné zhlédnutí nefunguje vůbec - zkoušel jsem na Apple TV a iPadu, box už mám zabalenej a připravenej na vrácení 😉 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 15:45 1 den To už se tu taky řešilo, ale v nějakém tématu co určitě nebylo o DVTV. Přetáčení zpět mi funguje a zpětné přehrávání taky. Tam je teda problém, že když ve zpětném přehrávání přetáčím s obrazem tak v náhledu je něco jiného než v tom programu. Ale s tím DVTV se to tu řešilo hned po spuštění stanice že to blbne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 17:49 1 den Autor Mně to nešlo celkem dlouho vůbec, takže už jen to, že to vidím a občas to vydá nějaký obraz a zvuk, beru jako pokrok. Jen jsem doufal, že za toho půl roku to bude už opravené komplet. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 17:55 1 den Teď zrovna Kubrt zdá se jede na app v Samsung TV bez problémů. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor No ono to chvilku live hrálo dobře, ale jen chvilku, tak patnáct minut. Zkusil jsem jiného operátora, jehož jméno se zde nesmí vyslovit, a tam to jede bez problémů včetně zpětného zhlédnutí (teda nějak to švidrá, vypadá to, že dodržují program ještě hůř než Nova s Primou dohromady), ale jde tedy říct, že u zdroje ten problém není. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno před 21 hodinami21 hod Ona i negativní reklama je reklama.Nicméně si myslím, že pojmenování růžová či modrá konkurence by projít mohlo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Tady ale dle pravidel fóra není zakázáno zmiňovat jména konkurečních operátorů.7. Propagovat jakékoliv služby a produkty třetích stran, které nesouvisí s diskuzí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.