April 29, 20251 yr Dobrý den,mám tarif Vodafone s podporou 5G a dostala jsem fyzickou SIM kartu. Virtuální eSIM používám ve svém mobilním telefonu, ale fyzickou SIM kartu bych chtěla použít v 5G modemu (např. DrayTek Vigor 2927Lac 5G) pro domácí internet.Můžete mi prosím říct, zda bude SIM karta fungovat v modemu? Jsou s tím spojena nějaká omezení nebo podmínky?Děkuji za každou radu a zkušenost. - Super+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Decin
April 30, 20251 yr Takže používáte One number a ta fyzická SIM a eSIM karta mají obě stejné telefonní číslo? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 30, 20251 yr Author Ano, používám službu One Number. Mám eSIM v mobilním telefonu a fyzickou SIM se stejným číslem bych ráda použila v 5G modemu.Je možné tuto fyzickou SIM kartu použít pro mobilní internet v modemu? Bude fungovat plná 5G rychlost bez omezení?Děkuji moc za odpověď! - Super+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Decin
April 30, 20251 yr Care Centre @Svitlana Kinal Pěkné dopoledne, váš hlavní tarif můžete používat i s běžnou plastovou SIM kartou, avšak pro sekundární zařízení v rámci OneNumberu je možné využít pouze eSIM. Informace o tom, na jakých zařízeních mohu OneNumber používat, najdete zde: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-zarizeni/ Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
May 14, 20251 yr Author Dobrý den,rád bych si ověřil, zda správně chápu fungování služby OneNumber.Mám hlavní tarif u Vodafone.Chtěl bych používat fyzickou SIM kartu v 5G modemu, abych měl internet na počítači,a zároveň eSIM na telefonu se stejným číslem v rámci služby OneNumber.Je tento scénář podporovaný a funkční?Děkuji předem za potvrzení. - Super+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Decin
May 14, 20251 yr Care Centre @Svitlana Kinal Pěkný den, ano, služby vám fungovat budou, ale je potřeba počítat s tím, že OneNumber eSIM - tedy ta, kterou si v tomto případě nahrajete do mobilu, má určitá omezení. Například vám nepůjde roaming, příjem SMS je potřeba zapnout atp. Podívejte se na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/ - zde odlišnosti v dostupných službách na OneNumber eSIM popisujeme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice