Odesláno 24. dubna24. dub před 36 minutami, Sparrow napsal:Já, ano. OdkoupenýSakra Danieli, vymaž ten obrázek nebo si ho uprav. Víme tvoje jméno, příjmení, email, to že rád jíš a vaříš, nakupuješ v Bille i Baumaxu, taky že sázíš.. Jen nevidím favikon FV, takže si asi moc mladý nebo už moc starý a nebo dlouho ženatý... 😀Technický dotaz na tebe a prohlížeč. Koukám, že máš dva řádky záložek? Nějaký doplněk? A nějaká taková fičura i do EDge není? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 24. dubna24. dub Já tam vidím spoustu otevřených záložek v Chrome a pod adresním řádkem jeden řádek oblíbených - ať už napřímo, nebo ve složce.Kde by měl být ten druhý řádek záložek? To napravo za adresním řádkem jsou rozšíření. Upraveno 24. dubna24. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. dubna24. dub Autor A zase řešíš to co není podstatou mojeho příspěvku.😀 Ale máš naprostou pravdu, nenapadlo mě že by měl otevřených tolik oken proto mě to zarazilo a myslel jsem že to jsou jen favikony záložek ty nahoře a dole pod adresním řádkem je další řada záložek.Ale pořdád to nic nemění na tom, že vidíme jeho celé jméno a email. Třeba by to mohl někdo zneužít a posílat mu pozvánky na kávu a nebo dickpicky?A to má jako všechny ty záložky připnuté a tak se mu po zapnutí prohlížeče všechny zas načtou? Bože... No a nějakou fičuru na dva řádky záložek někdo neznáte? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 24. dubna24. dub Ano, s tím souhlasím.Příspěvek ideálně editovat a zakrýt či odstřihnout os. údaje. Řádek s oblíbenými jde minimálně v Chrome zobrazovat, nebo ne a lézt tam z nabídky, a otevřít Chrome lze tam, kde jsme přestali, tedy i s těmi bambiliony stránek. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. dubna24. dub No a po najetí na jeho webovky zjistíte i jeho tlf číslo :-) Podle mě to je tady nový Tinder nebo tak něco :-) A specializuje se asi na tvorbu lechtivých webů ;-)Může mu to nějaký modrák upravit v rámci bezpečí? Nebo mu pak bude @dad18 po večerech volat a psát, už něco psal o jeho cuketě na fotce :-D Upraveno 24. dubna24. dub uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 24. dubna24. dub Autor No dovol!!!Jaký večer, já mu už volal, ale nezvedá to. Píšu mu i zde na foru a taky nereaguje.Jestli se nezalekl těch deseti zpráv a stejně tak volání.Jo, moudrátore, vymaž to, já jsem si to už stáhnul a konkurenci nechci. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 24. dubna24. dub Jestli bychom tu neměli založit bokem téma, něco jako Hospoda, pokec o všem možném. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. dubna24. dub No tak, ženatej nejsem :) Je mi pade a jsem v ID proto ta Bila s dovozem. V Baumaxu jen sháním desku. A netuším co je FV takže asi moc starej :D A ohledně záložek to by jsi to měl vidět doma na PC 2 monitory a na každém otevřený prohlížeč. :)Prostě zapomínám zavírat záložky a jednou za měsíc to promažu.Email a číslo je už na netu profláklý X let ale kupodivu mám max 2 nevyžádný hovory do roka.Ale abych "nepohoršoval" tak to smáznu. Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno pátek v 21:21 5 dní Příspěvky jsem oddělil a vytvořil speciální téma. Většina toho je dost velký offtopic, ale pobavili jste mě a jsem rád, že se dokážete špičkovat i slušně. Kdyby ta diskuze byla vždy takto "příjemná", byl by svět hezčí, my bychom nemuseli do diskuzí zasahovat a jediný o kom byste si právem mysleli své, bych byl já. 😇 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Znám dva lidi co mají podobnou cenu u českých různých operátorů. Sice jen 10 GB dat, ale ty beztak nevyplácají všechny. Usmlouvat se dá skoro vše a když je to ještě nějaký zaměstnanec nebo jeho kámoš tak se člověk diví jak jsou snížit ceny.Ale kdyby to byla normální cena pro všechny bez trapného ponižování a smlouvání s operátorem tak je to paráda.Nenapsal jsem schválně cenu co je v článku, netuším jestli Technikus není jeden z redaktorů a má penízky z toho, že sem dal klikací odkaz na jiný web.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.