Odesláno 12. dubna12. dub @kautskym To jsem vůbec netušil, že taková služba ještě existuje, pamatuji si to ještě z doby původního UPC, tehdy to i mělo smysl a docela se to vyplatilo 🤣 Premium - - - -
Odesláno 12. dubna12. dub @r2d2 je v ceníku, stále jde služba pořídit Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 10. května10. kvě K tomuto modemu, dívám se do dokumentace a nevypadá to funkčně úplně špatně.https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/fritzbox-6690/VF k tomu dává pevnou IPv4 pro firemní zákazníky?Pak by měl umět VPN (IPSec a Wireguard), rozdělit interní a guest sítě, přesměrovat porty, nastavit statické mapování IP adres v DNS, a další věci, což už vypadá, i bez bridge, docela použitelně.Máte jej někdo doma a jste schopen udělat pár screenů z administrace? Upraveno 10. května10. kvě uživatelem Vulva Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno 10. května10. kvě Ano, VF dává pevnou pro firemní zdarma. Já jako home si ji platím a stojí 175 korun. Jinak jsems fritz zatím spokojen. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno 10. května10. kvě @Vulva Neviděl jsem žádná měření, ale s tou VPN bych byl opatrný. Je tam velmi slabé CPU - FHCE2752 (SRF4A) Puma7 DOCSIS-SoC Intel MaxLinear 2500MHz Dual Core ATOM CE2752 + ARM6 DOCSIS 3.1 SoC (pokud se nepletu). Premium - - - -
Odesláno 10. května10. kvě @Jenda055 díky moc. Nepoužíváš Wireguard? Pokud ano, šlo by zvenku změřit, jakou má ta VPN propustnost? Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno 10. května10. kvě Fritzbox zvlada wireguard cca 150-200 Mbit (limit Atom CPU). Super - Základní - Bratislava
Odesláno 23. května23. kvě Jdu do Fritze, tak uvidím, zda zahodím router za ním a udělám na něm vše. Dle dokumentace to vypadá ale dobře, až překvapivé množství funkcí. Poreferuji :) Upraveno 23. května23. kvě uživatelem Vulva Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno pondělí v 12:25 2 dny Tak s FRITZ spokojenost. Zbavil jsem se routeru za ním.Wifi pokryje celej byt, dá se udělat guest síť, modem má zjevně i kvalitní Wifi antény, umí Wireguard, IPSec, statické alokace IP adres, custom DNS, DNS Sec, IPv6 DHCP server, Media NAS a vlastně vše co potřebuji. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno pondělí v 13:02 2 dny Tak hlavne zkus zda ti nepadne net behem delsiho uploadu...https://www.techforum.cz/topic/63654-nestabilita-wan-p%C5%99i-vyu%C5%BEit%C3%AD-2gbs/#comment-482668 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.