Odesláno pátek v 11:24 1 den V 19. 5. 2025 v 16:29, Komár napsal:Hovor nejspíše z retenčního a jako milá paní to jo, ale nedomluvili jsme se nakonec :-)2000/400 Fritz linka nabídnuta za 350,- + modem 120,- "nafurt", ne jen na 12 měsíců. Ale když já ten Fritz modem nezkousnu, jinak bych do toho asi i šel.1000/200 za 300,- + modem 100,-. Dle současné ceny co mám u 1000/100 by bylo navýšení o 48 %, tak to mi přijde jako nepoměr ceny, abych si polepšil o 100 u uploadu.Sama paní mi řekla, že za současný net mám fantastickou cenu, což jako mám no, ale tu mi nabídli oni kdysi sami, já nic. Tak to se jim pak samotným špatně nabízí nová lákavá nabídka :-)@dad18 Ty to prosím tě nečti, aby tě netrefilo.Info pro Vdf obchodní oddělení :-)Jak já se tak sem tam podívám na nabídky velké trojky, tak růžový do toho nějak šlape teď.Viz jejich nabídka pro nové klienty: optika 1000/1000 za 249,-/měsíc na rok a 2000/1000 za 299,-/měsíc na rok. + 50,- modem s wifi6.Vdf - nabídka pro nejvěrnější z věrných (čti já :-) ):tukabel 1000/200 za 300,- + 100,- modem a 2000/400 za 350,- + 120,- modem.Nestojí to za zamyšlení?Toho třetího modrého bubáka co mu nemůžu přijít ani na jméno nezmiňuji, ten je úplně mimo se vším. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 11:33 1 den Ten rok u růžováka je jistý?Na webu vidím prvních 6 měsíců 299 Kč všechny rychlosti a pak od sedmého měsíce asi ceníkovka. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 11:39 1 den U mě je 12 měsíců. Dal bych tu klidně print screen, ale budu natažen na skřipec místním ortodoxním uživatelem.Ale co, jdu do toho, aspoň se protáhnu :-D Obrázek neslouží jako reklama na konkurenci, ale jen jako předmět doličný, že hovořím pravdu a nic než pravdu. K tomu mi dopomáhej @dad18 Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 11:49 1 den Komáre, co s tebou uděláme dál zatím nevím, ještě si to musíme rozmyslet...Já tam taky mám cenu od sedmého měsíce. Není to třeba tím, že já jsem ortodoxní a fanatický uživatel VF a nemám od konkurence televizi jako ty?! 🫵🫵🫵Koukám, že mám větší i cenu. To bude asi tím, že nemám tu jidášovskou slevu... Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 12:02 1 den Já ti dám Jidáše, ty kryso jedna :-D Hlavně to je v tom, že já jsem v jiné lokalitě než vy dva, tedy asi konkurenční boj. Proto ten rozdíl v době délky akce a ceny. Ale já neodešel od Vdf TV kvůli ceně, ale proto, bo mě vytáčel ten set-top box a jeho používání atd. S cenou to nemělo nic společného. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 12:19 1 den Jaká jiná lokalita ty VF Čurdo?! Technikus ti kouká do oken tak tím to asi nebude. Už u nich něco máš tak jako odměnu za zradu ti dávají lepší cenu. Taky by mi dali slevu kdybych si od nich vzal i něco jiného. Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu. Jak může člověk zradit VF nechápu... Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 12:22 1 den já od tm nemám nic a taky mi nabízejí 2/1 za 299 na rok, vf totéž za 849 nebo 1/0 za 299 🤭 bejt obyčejnej zákazník, tak je asi jasný, co si vyberu 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pátek v 12:27 1 den Bych i ocenil ten automatický převod z 1000/100 na 1000/200 za pár drobných. Ale co jsem zkoušel https://vodafone.cz/zmenasluzeb, tak mám asi smůlu. Resp. v té automatické změně se semnou aktuálně nic neděje.Tak uvidíme co časem. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 12:33 1 den před 10 minutami, dad18 napsal:Jaká jiná lokalita ty VF Čurdo?! Technikus ti kouká do oken tak tím to asi nebude. Už u nich něco máš tak jako odměnu za zradu ti dávají lepší cenu. Taky by mi dali slevu kdybych si od nich vzal i něco jiného.Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu. Jak může člověk zradit VF nechápu...A ještě si snad myslíš i to, že Technikuse znám osobně ne, když bydlí v Praze jako já :-D Tak Praha nejsou Teplice, kde se všichni znáte od jedné trafiky na noviny :-D On je totiž rozdíl v nabídce i ve vedlejší ulici, ne že to je v jednom městě všude stejné :-)A tu nabídku od růžového posílám tak jak mi to ukáže dle mé adresy, ani nejsem přihlášený, takže nemůže vědět, že mám od nich telku, ty slevo jedna :-D Slamb to rovněž potvrdil. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 12:39 1 den Takže co? Mám se kvůli pár korunám přestěhovat? Snad k tobě do ulice nebo do baráku? Chceš mě snad za souseda co bude bydlet nad tebou? A jakou tam má VF přípojku? Bude mi to stát za to? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.