Odesláno úterý v 09:56 2 dny @PowerCZ no neni důvod s výměnou čekat, pokud ten modem nemáš koupenej 🤔 ulevíš síti a vypadá to, že ten station funguje prostě líp https://www.techforum.cz/topic/63650-ping-v-zatezi/#comment-482850 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 10:36 2 dny Má odkoupený, viz tady to píše. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 13:47 2 dny Za me je rozhodne VFst lepsi. Jedine co u compalu bylo dobre byla spotreba. Jinak neustale prehazovani wifi kanalu, vypadavani wifi... Jsem rad ze jsem se jej zbavil... A 70kc měsíčně? Vzdyt to je jedno pivo v hospode... Za ruzne nětflixy a podobne sluzby platis mesicne nekolikanasobne vic a to uz problem neni...Modem jako kazde elektronicke zarizeni zastarava. Sit se meni. Nikdo mu nebrani koupit si vlastniho Fritze. Ale pochybuju ze vyplajzne 250eur jen tak a jeste bude muset resit problemy na vlastni naklady. Nekteri lide to proste nepochopi... Takhle jde kazdy pruser na triko poskytovatele. Nelibi se ti podmínky? Tam jsou dvere. Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno úterý v 15:18 2 dny Pokud má být u někoho provedena změna uploadu/tarif internetu, lze to zjistit http://vodafone.cz/zmenasluzeb.Já tam třeba nic nevidím, tak třeba někdy v dalším zúčtovacím období. Pokud se teda mají zmigrovat všichni do července 2025... Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 16:42 2 dny Kolegovi asi pred tydnem prislo info ze jej premigruji z exupc 500/30 na vf 1000/60 jen s drobnym zvysenim ceny, tak si chrochta az to bude hotove...Ja jsem nedavno pres retenci udelal 500/50 takze ja budu mit utrum do doby nez predelaji zbytek infrastruktury u nas... 😂 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno středa v 14:58 1 den @pavel87 Já měl asi dva měsíce dozadu přes retenci taky 500/50 a cca před měsícem mi přišlo, že mi to změní na 1000/200. Takže... Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno středa v 20:19 1 den Nadeje umira posledni ;) mi bude bohate stacit kdyz zvednou ten up, nejak extra nestahuju, pres tyden jsem v praci... Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno středa v 20:30 1 den Není problém.Zvedne se upload a s tím, se změnou tarifu i cena 😁 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.