Odesláno 3. listopadu 2025 3. lis na mý adrese podle ověřování dostupnosti na vodafonním webu upgrade zatim neproběhnul a přesto za to chtějí 399 korun + 100 korun za modem 🤐jedna nejmenovaná velká konkurence má cenu stejnou, ale upload o 940 Mb/s rychlejší, dá se využívat převodník bez poplatku 🤔druhá nejmenovaná velká konkurence má upload o 940 Mb/s rychlejší a cenu ještě o stovku nižší a taky se dá využívat převodník bez poplatku 🤔to by mě zajímalo, kdo a na základě čeho ve vodafonu ty ceny vymejšlí 😮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 12. listopadu 2025 12. lis Tak už je i u mě za 399,-. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 10. prosince 2025 10. pro Tak Fritz zmizel a místo něj je už jen Station 3.1 a Ultra 7. Station 6 zmizel. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 10. prosince 2025 10. pro To se ví už týden, viz zde Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 10. prosince 2025 10. pro A jo, hlavně že jsem to tam taky psal :-D Stařecká demence. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 10. prosince 2025 10. pro Muhehe, já si zas nevšiml, že jsi to tam psal taky ty 😂Ale už to víme oba 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 10. prosince 2025 10. pro Jde to s námi z kopce :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 10. prosince 2025 10. pro Jinak pro ty, kdo by si odkaz výše neotevřeli a nebo by nečetli ty příspěvky tam, tak Station s Wi-Fi 6 sice není uveden na webu u internetových služeb, ale dle tohoto o něj lze stále požádat. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod V 20. 6. 2025 v 23:13, mld napsal:Zkusil jsem si taktez pokecat s retencnim o zvyseni uploadu.Nabidky na IC:100/100 ~190 Kc400/200 ~240 Kc1000/300 ~300 Kcke vsem nutny pronajem modemu Vodafone Station s WiFi 6 za 100 Kczaklad TV za jiz nekde zminovanych 83 Kc + 50 pronajem CA moduluAktualne platim za 200/30 ~220 + 50 modem + zaklad TV ~60 + 49 CA modul). Uz zde mam Vodafone Station, aktualne v pronajmu za 50 po lonske vynucene vymene Technicoloru. Je to modem s DOCSIS 3.1 v bridge modu, ale s novym tarifem by se presto musel nechat vymenit, "proste ponechat stavajici nejde". Naprosty nesmysl, mrhani mym casem jen pro to, abych zaplatil o dalsich 50 Kc mesicne vice za ficury modemu, ktere nikdy nevyuziju - protoze porad bude v bridge. Tahle arogance mi vadi. Kdyby zmineni ruzovaci nebyli laxni a meli na nabizene optice IPv6, nevahal bych ani vterinu. 249 Kc za symetrickou 250 nebo 500 nebo gigabit na rok, ONT v bridge za 0 Kc a jeste zere cca tretinu elektriky, co Vodafone Station. Verim, ze po roce by se dala cena vyjednat. Vsechny varianty nabizene retencnim jsou drazsi nez aktualni stav. Aby mi byl ponechan aspon aktualni download, jsem +100 Kc / mesic vyse. To si asi radsi necham opravit v byte STA, TV zrusim a necham zridit optiku. V baraku je CETIN.Protoze jsem nakonec svuj tarif vloni nedoresil, udelal jsem si ted na zacatku roku opet kolecko s retencnim. A bylo to celkem rychle a az necekane efektivni. Uz mam (resp. mel jsem) objednanou zminovanou optiku 250/250 (resp. 500/500) opet s akvizicni cenou 249 Kc / mesic u T-Mobile (cena platna na rok, ale musel bych priplacet dalsich 99 Kc mesicne za verejnou pevnou IPv4). Po retencnim pozadovano zrychleni uploadu z puvodniho tarifu 200/30 + levnejsi prevodnik/modem Arris CM3500.Obdrzene nabidky:100/100 tusim kolem 130-140 Kc (tady si nejsem jisty, jestli sel navest prevodnik)500/200 cca 200 Kc + prevodnik 20 Kc1000/300 cca 300 Kc + mozny pouze drazsi modem za 120 Kc2000/400 cca 400 Kc + mozny pouze drazsi modem za 120 KcS prevodnikem sel navest urcite tarif 500/200, nicmene sem jsem stejne miril, tak jsem nabidku akceptoval. TV mi zustala puvodni za cca 60 + 49 CA modul. Celkem tedy budu nove platit cca 330 Kc (internet + TV + HW + verejna pevna IPv4 + /56 IPv6). Hovor s retencnim probihal na zacatku tydne, vcera jiz jsem mel prevodnik na miste.Jen tedy ten proces vymeny modemu je sileny. Stale je nutne domluvit presne casove okno a byt pritomen na miste instalace. Vysledek je, ze prijede technik a po dotazu, jestli pujde nahoru odveti jen "prijdte si pro to dolu". Proc to proboha tedy nejde vyresit poslanim beznym kuryrem na jakoukoliv adresu / do boxu / prevzetim modemu na prodejne a naslednym vracenim stareho modemu stejnou cestou - to mi nejde do hlavy. Clovek by si pak vymenu na miste instalace naplanoval kdykoliv dle svych casovych preferenci. Pridana hodnota toho, ze mi to technik akorat preda na mrazu nekdy pres den v jeho pracovni dobe mezi dverma je presne 0.Ale celkovy vysledek je pozitivni, vyssi tarif, rychlejsi upload, prevodnik, celkove nizsi cena. Snad bude i fakturace v poradku, ale to se dozvim az za mesic. - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.