Odesláno 3. listopadu3. lis na mý adrese podle ověřování dostupnosti na vodafonním webu upgrade zatim neproběhnul a přesto za to chtějí 399 korun + 100 korun za modem 🤐jedna nejmenovaná velká konkurence má cenu stejnou, ale upload o 940 Mb/s rychlejší, dá se využívat převodník bez poplatku 🤔druhá nejmenovaná velká konkurence má upload o 940 Mb/s rychlejší a cenu ještě o stovku nižší a taky se dá využívat převodník bez poplatku 🤔to by mě zajímalo, kdo a na základě čeho ve vodafonu ty ceny vymejšlí 😮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 12. listopadu12. lis Tak už je i u mě za 399,-. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak Fritz zmizel a místo něj je už jen Station 3.1 a Ultra 7. Station 6 zmizel. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod To se ví už týden, viz zde Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod A jo, hlavně že jsem to tam taky psal :-D Stařecká demence. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Muhehe, já si zas nevšiml, že jsi to tam psal taky ty 😂Ale už to víme oba 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Jde to s námi z kopce :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Jinak pro ty, kdo by si odkaz výše neotevřeli a nebo by nečetli ty příspěvky tam, tak Station s Wi-Fi 6 sice není uveden na webu u internetových služeb, ale dle tohoto o něj lze stále požádat. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.