Odesláno 13. května13. kvě @pavel87 Doplním Ondru 😊 Přelom duben / květen probíhala ještě ke všemu překládka a oprava optiky, koncem května / v průběhu června by se teoreticky mělo pokračovat druhou fází (prý zatím není naplánován přesnější termín). V Ostravě se na delší dobu většina prací zastavila, síly byly vrhnuty na opravu škod vyhořelého kolektoru. Když už se to začalo hýbat, přišly povodně 😥 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. května13. kvě Nj, kdyz se se-re tak se se-re poradne... Znam tyhle situace... Kazdopadne diky za dalsi info. Stejne driv jak koncem roku nepocitam ze se u nas neco pohne :) Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno 16. května16. kvě Bacha na vyúčtování kamarádovi přišlo dnes ve faktuře povinný převod z 1000/100 na 1000/200 A jak píši ze přišla informace do zpráv tak tam žádná není @Technikus tak bacha na cenu Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. května16. kvě tak dalsi OKU , horsi je ze mam jeste odkoupeny compal od UPC Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 16. května16. kvě Co já bych dal za změnu tarifu jen za navýšení 26 Kč.Proč by si měl odkrývat OKU? Upraveno 16. května16. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. května16. kvě To jo, ale asi budou převádět všechny a vychází to 50 % že standardní ceny +70 Kč modem Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. května16. kvě Nechám tedy chvíli retenční být a uvidím, co se objeví dřív nebo později u mě. Ale za těch pár korun bych to akceptoval všemi deseti. Jen ten kamarád má v textu změnu z Premium Lite Ultra. Já mám ve faktuře Internet Premium. Tak babo raď Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. května16. kvě to jo , ja jen nechci , aby mi cpali nejaky vyssi tarif, mam 500/50 a zatim mi to bohate staci, malo ktery server mi da i tech 500, a odchozi by mi stacilo 20 Upraveno 16. května16. kvě uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 16. května16. kvě Tobě by mohli nutit třebas 500 / 200.A ta nutná výměna Compalu přijde dřív nebo později. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. května16. kvě no kdyz mas 3x internet a 3x koupeny upc compal , tak cim to bude pozdeji tak tim lip... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.