Posted April 8Apr 8 Prosímvás spravte tento nesmysl! Napíšu příspěvek, vidím tam překlep nebo špatné formátování, tak kliknu upravit, spravim to, ale nemůžu to uložit, protožeNelze zasílat nové příspěvky v rychlém sledu za sebou. Před odesláním prosím počkejte 38 sekund.Zbytečný opruz! Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
April 8Apr 8 To je divný, já často po sobě něco opravuji a na tohle jsem ještě nenarazil, že bych na úpravu musel čekat. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 8Apr 8 Teď jsem to zkoušel, několikrát editovat příspěvek, jako moderátor, ale taky jako obyčejný user přes jiný účet a ani jednou se mi tento problém neobjevil, ale může se to objevit pokud budeš psát víc různých příspěvků rychle po sobě, takové omezení budu mít nejspíš i já jako moderátor, aspoň v té minulé verzi fóra to tak bylo, je to nejspíš z důvodu ochrany před spamem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 8Apr 8 nahlásil sem to jako bug https://invisioncommunity.com/invision-community-5-bug-tracker/flood-control-prevents-user-from-saving-same-post-after-quick-edit-r983/ 🤔 asi by to nemuselo blokovat úpravy stejnýho příspěvku, ale jenom rychlý vytváření novejch příspěvků všude možně 🤔 když se změní status z Pending na Moved to Github, bude se to řešit - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
April 8Apr 8 Author psal jsem jenom jeden. Používám Firefox a uBlock origin, tak jestli to možná nějaxouvisí... Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno