Odesláno pondělí v 19:04 1 den to neni odkaz na žádnej konkrétní příspěvek, to je jenom info, že tam nějakej příspěvek z týhle skupiny je 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 20:03 1 den před 2 hodinami, Technikus napsal:Nyní jsem zkusil ty cookies tohoto webu auvidíme. Avšak jen na tabletu, kde jsem aktuálně chybu zaregistroval.Používám však Chrome i na mobilu a pc/notebooku. Tak čekám, kdy se to projeví i tam.Radikálnější? Co víc. Přecházet na jiný prohlížeč nehodlám a chyby registruji jen s tím špatným datem a časem příspěvků zde. Jinde jsem nějakou chybu nezaregistroval.A vzhledem k tomu že to mám na platformách Win11 a Android OS, asi by musel být bug globálně v Chrome. Ale zas to by tu mělo asi víc lidí.Já používám prohlížeč Opera a problém s časem byl i v něm, takže Chrome za to nemůže. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Zase někde něco ruplo, chodí e-maily. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.