Odesláno čtvrtek v 16:24 5 dní Autor Já už budu za pár minut slavit hodinu po vymazání a ať klikám jak klikám, zatím jsem špatný datum/čas nezahlédl.Tak uvidíme. @tomus Nerozbilo se ti to ještě? Mně už jo. Vydrželo to funkční několik hodin a z toho jsem většinu prospal. Nemůže být obecně nějaká chyba v Chrome? Používám jej všude - mobil, notebook, PC, tablet. Jiný prohlížeč nepoužívám. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno neděle v 10:37 3 dny New posts within a short time frame are limited. Please wait 10 seconds before submitting.@Slamb Nešlo by tuhle hloupost vypnout ? Premium - - - -
Odesláno neděle v 12:04 3 dny @r2d2 V jaké situaci ses s tím setkal ?Tahle blbost má podle mě sloužit jako ochrana proti spamu, aby se sem někdo nezaregistroval a nestihl to tady za pár vteřin zaflákat spoustou nesmyslných příspěvků.V 24. 4. 2025 v 18:24, Technikus napsal:Nerozbilo se ti to ještě? Mně už jo. Vydrželo to funkční několik hodin a z toho jsem většinu prospal.U mě po třech dnech co jsem vymazal data v prohlížeči Opera u webu Techforum, je zatím všechno v pořádku a časy u příspěvků se ukazují správně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno neděle v 20:26 2 dny @r2d2no a kdy se ti to teda stalo? 🤔 jestli po odeslání editace příspěvku, tak to je už nahlášený https://invisioncommunity.com/invision-community-5-bug-tracker/flood-control-prevents-user-from-saving-same-post-after-quick-edit-r983/, jestli po odeslání nějakýho dalšího příspěvku někde jinde, tak takhle to fungovat má 🤔 nic z toho nesouvisí s aktualizací fóra, tohle je tady cca od roku 2018 beze změny@Technikus a zaškrtals úplně všechno kromě hesel od počátku věků? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 06:03 2 dny Autor Ano.Udělal jsem to znovu a to současně na všech zařízeních, kde mám a používám Chrome. Tak uvidím Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 06:13 2 dny To hlášení o limitu počtu příspěvků se mi stalo když jsem měl rozepsané dva příspěvky a chtěl je odeslat skoro současně, takže jako ochrana před bootem aby sem nepálil jeden příspěvěk za druhým je fajn.A po pro mazání všeho v prohlížeči Edge vidím časy jak svoje tak i ostatních už víc jak týden v naprostém pořádku. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 11:26 2 dny @Slamb @tomus Při psání dvou příspěvků, které jsem odeslal relativně krátce po sobě. Chápu důvody, ale dalo by se to aplikovane jen na nové účty atd., ne ?P.S.: A stalo se to znovu. Premium - - - -
Odesláno pondělí v 13:50 2 dny i stálý členové se můžou zbláznit 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Tak sleduji časy u příspěvků a jak moje tak i ostantí časy jsou v pořádku, takže bych už hledal problém u toho komu to furt blbne než na foru. Testováno pouze na pc.Víc mi vadí to zobrazování času příspěvku. Týden se u něj píše den jako pondělí, středa a až po týdnu se tam objeví datum jako 21. dubna, 22. dubna.Ale jak je vidět i v tomto tématu tak je příspěvek 17. dubna a další je čtvrtek 16.43 No a že je mezi tím týden mezera poznat nikde není. (Možná by stačilo jen dnešní den aby byly vidět časy odeslání, a včerejšek už by stačil datum. Nebo datum i čas všude. Ale sjednotit to.)Není to rejpání, jen další možnost na vylepšení a vyhezčení našeho fóra... 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Tohle už jsme s adminem řešili, na výběr jsou tu dvě možnosti, relativní čas, tedy ten který už se zde používá několik let, a nebo absolutní čas, to je ten který by sis přál ty,ten absolutní čas jsme tady pár týdnů nazpět asi 14 dní testovali a nakonec jsme se vrátili k relativnímu času, protože z mého pohledu je to mnohem praktičtější, u toho absolutního času musíš neustále porovnávat aktuální čas a datum s tím co je uvedeno u příspěvku, zatímco u relativního hned vidíš před jakou dobou byl příspěvek odeslán. Nicméně byl tady takový nápad na tuning fóra, aby si to mohl každý uživatel mohl nastavit sám, ale museli by to doprogramovat vývojáři. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.