Odesláno čtvrtek v 16:24 5 dní Autor Já už budu za pár minut slavit hodinu po vymazání a ať klikám jak klikám, zatím jsem špatný datum/čas nezahlédl.Tak uvidíme. @tomus Nerozbilo se ti to ještě? Mně už jo. Vydrželo to funkční několik hodin a z toho jsem většinu prospal. Nemůže být obecně nějaká chyba v Chrome? Používám jej všude - mobil, notebook, PC, tablet. Jiný prohlížeč nepoužívám. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno neděle v 10:37 2 dny New posts within a short time frame are limited. Please wait 10 seconds before submitting.@Slamb Nešlo by tuhle hloupost vypnout ? Premium - - - -
Odesláno neděle v 12:04 2 dny @r2d2 V jaké situaci ses s tím setkal ?Tahle blbost má podle mě sloužit jako ochrana proti spamu, aby se sem někdo nezaregistroval a nestihl to tady za pár vteřin zaflákat spoustou nesmyslných příspěvků.V 24. 4. 2025 v 18:24, Technikus napsal:Nerozbilo se ti to ještě? Mně už jo. Vydrželo to funkční několik hodin a z toho jsem většinu prospal.U mě po třech dnech co jsem vymazal data v prohlížeči Opera u webu Techforum, je zatím všechno v pořádku a časy u příspěvků se ukazují správně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno neděle v 20:26 2 dny @r2d2no a kdy se ti to teda stalo? 🤔 jestli po odeslání editace příspěvku, tak to je už nahlášený https://invisioncommunity.com/invision-community-5-bug-tracker/flood-control-prevents-user-from-saving-same-post-after-quick-edit-r983/, jestli po odeslání nějakýho dalšího příspěvku někde jinde, tak takhle to fungovat má 🤔 nic z toho nesouvisí s aktualizací fóra, tohle je tady cca od roku 2018 beze změny@Technikus a zaškrtals úplně všechno kromě hesel od počátku věků? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 06:03 1 den Autor Ano.Udělal jsem to znovu a to současně na všech zařízeních, kde mám a používám Chrome. Tak uvidím Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pondělí v 06:13 1 den To hlášení o limitu počtu příspěvků se mi stalo když jsem měl rozepsané dva příspěvky a chtěl je odeslat skoro současně, takže jako ochrana před bootem aby sem nepálil jeden příspěvěk za druhým je fajn.A po pro mazání všeho v prohlížeči Edge vidím časy jak svoje tak i ostatních už víc jak týden v naprostém pořádku. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 11:26 1 den @Slamb @tomus Při psání dvou příspěvků, které jsem odeslal relativně krátce po sobě. Chápu důvody, ale dalo by se to aplikovane jen na nové účty atd., ne ?P.S.: A stalo se to znovu. Premium - - - -
Odesláno pondělí v 13:50 1 den i stálý členové se můžou zbláznit 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.