March 14, 20251 yr Zdravím, už od včera se nemůžu připojit k internetu. Zkoušel jsem všechno co mě napadlo - kouknout se jestli není u mě nebo někde v okolí výpadek, vypojit/počkat a zapojit všechny kabely do modemu, vypnout/zapnout modem, tovární nastavení. Když se dostanu do nastavení modemu, tak mi to píše, že bezdrát. připojení je zapnuté a internet funguje. Vodafone podpora si s tím taky moc neví rady, protože jsem tam volal včera celý den a buďto mi řekli že se mi do 24H ozvou (neozvali se) nebo se nic nevyřešilo. Budu rád za každou radu, protože jinak ten internet asi budu muset zrušit a přejít ke konkurenci. modem: Modem Compal CH7465
March 14, 20251 yr Nefunguje jen wifi, nebo ani zařízení připojené kabelem? A co zavolat na podporu znovu? Ta by měla být na výpadky snad i nonstop. Edited March 14, 20251 yr by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
March 14, 20251 yr @Hanzzkoušel jste tovární nastavení? Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
March 14, 20251 yr před 6 minutami, Technikus napsal: Nefunguje jen wifi, nebo ani zařízení připojené kabelem? A co zavolat na podporu znovu? Ta by měla být na výpadky snad i nonstop. Ani wifi ani připojení kabelem. Paní se kterou jsem volal naposledy mi řekla, ať už nevolám znova, protože mě má "rozpracovaného" a kontaktuje mě do 24H.
March 14, 20251 yr @kautskymDle jeho textu výše jo. 🙃 Edited March 14, 20251 yr by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
March 14, 20251 yr před 5 minutami, kautskym napsal: @Hanzzkoušel jste tovární nastavení? Ano, bohužel nepomohlo.
March 14, 20251 yr Tak pokud 24h uběhlo, zkus asi zavolat znovu? https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/nemuzu-datovat/nefunguje-pripojeni-k-internetu/ Edited March 14, 20251 yr by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
March 14, 20251 yr ale vypojením a zapojením se nedělá tovární nastavení, @Hanz Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves