Odesláno 14. března14. břez Zdravím, už od včera se nemůžu připojit k internetu. Zkoušel jsem všechno co mě napadlo - kouknout se jestli není u mě nebo někde v okolí výpadek, vypojit/počkat a zapojit všechny kabely do modemu, vypnout/zapnout modem, tovární nastavení. Když se dostanu do nastavení modemu, tak mi to píše, že bezdrát. připojení je zapnuté a internet funguje. Vodafone podpora si s tím taky moc neví rady, protože jsem tam volal včera celý den a buďto mi řekli že se mi do 24H ozvou (neozvali se) nebo se nic nevyřešilo. Budu rád za každou radu, protože jinak ten internet asi budu muset zrušit a přejít ke konkurenci. modem: Modem Compal CH7465 Basic - - Compal CH7465 Louny
Odesláno 14. března14. břez Nefunguje jen wifi, nebo ani zařízení připojené kabelem? A co zavolat na podporu znovu? Ta by měla být na výpadky snad i nonstop. Upraveno 14. března14. břez uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 14. března14. břez @Hanzzkoušel jste tovární nastavení? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 14. března14. břez Autor před 6 minutami, Technikus napsal: Nefunguje jen wifi, nebo ani zařízení připojené kabelem? A co zavolat na podporu znovu? Ta by měla být na výpadky snad i nonstop. Ani wifi ani připojení kabelem. Paní se kterou jsem volal naposledy mi řekla, ať už nevolám znova, protože mě má "rozpracovaného" a kontaktuje mě do 24H. Basic - - Compal CH7465 Louny
Odesláno 14. března14. břez @kautskymDle jeho textu výše jo. 🙃 Upraveno 14. března14. břez uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 14. března14. břez Autor před 5 minutami, kautskym napsal: @Hanzzkoušel jste tovární nastavení? Ano, bohužel nepomohlo. Basic - - Compal CH7465 Louny
Odesláno 14. března14. břez Tak pokud 24h uběhlo, zkus asi zavolat znovu? https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/nemuzu-datovat/nefunguje-pripojeni-k-internetu/ Upraveno 14. března14. břez uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 14. března14. břez Pošle mi MAC adresu do SZ prosím. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. března14. břez Autor @Marek-26píše mi to "Máte oprávnění poslat pouze 0 zpráv denně." Basic - - Compal CH7465 Louny
Odesláno 14. března14. břez ale vypojením a zapojením se nedělá tovární nastavení, @Hanz Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.