Odesláno 1. června1. čvn Tak já ti nevím, chtěl jsem výhody ca modulu a ty mi začneš vypisovat společnou anténu, Android minibox v HDMI, kanály od pody a to je všechno jen díky ca modulu? To je divný, ne?Takže ca modul - nemá víc stanic než setobox, nemá nahrávání, nemá zpětné sledování, nemá přetáčení ...ca modul má jen tu jednu jedinou výhodu, že to není další krabička v poličce u televize, Je to tak? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. června1. čvn @dad18 Zdá se, že pleteš dohromady víc věcí. CA modul nic neladí, není do něj připojený žádný kabel. Do TV je přivedený jeden kabel od antény / Vodafone a televize naladí všechny programy DVB-T, DVB-C. CA modul jen zajistí jejich dekódování podle příslušného tarifu.Výhody:jen jedno zařízení - TV (AVR se zapíná automaticky)jen jedno DO od TV, které zajišťuje i ovládání AVRnahrávání na vlastní disk, tedy objem nahrávek limituje jen jeho velikost, nahrávka vydrží "napořád" narozdíl od limitní doby VTVmůžu libovolně přetáčet v záznamu i na programech PrimyHbbTVfunkční HDMI CEC (zapojený VTV box znemožňuje / narušuje jeho správnou funkci)funkce zpětného zhlédnutí zajistí aplikace VTV (na to nepotřebuje CA modul)neplatím za to žádný měsíční poplatek, v roce 2009 mě to stálo cca 2000,- (a vlastně 300,- už jsem před několika lety dostal zpátky - byla to záloha za kartu)Nevýhody:nahrávání jen jednoho programu současně (i když i TV může mít vícenásobné tunery)některé nově přidané programy nejsou v DVB-C (to ale u mě není problém, to zajistí aplikace VTV) 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 1. června1. čvn Ano, děkuji, tak nějak jsem si to představoval.Nepletu víc věcí, možná se jen neumím vyjádřit. Vím jak vypadá ca modul, vím kam se strká a vím, že koax je zapojen do tv a jde to do ca modulu který to řeší, vlastně je to takový stb přímo v televizi.A ty výhody - no tv+stb se taky zapne jedním tlačítkem a mám jedno universální DO (ano není to fér, ale ty taky připojuješ k ca modulu disk který není součástí ) nahrávání na vlastní disk není pro mě výhoda, naopak je to nevýhoda že musím zapojit další krabičku a jak nekdo už psal tak snad je to otázka i televize, že to nemusí fungovat na každé? No to je fuk. přetáčet záznam primy můžu na stb taky.Ano neplatíš žádný poplatek za něj, to je asi jediná ta výhoda nad stb. No a to nahrávání jen jednoho programu, tak to by doma neprošlo když dávají v jeden čas třeba tři seriály na různých stanicích.Díky za popis ca modulu, pro mě jasně zvítězil setobox. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. června1. čvn Ještě doplním co napsal kenny - i když jde nahrávat pouze 1 kódovaný program můžu nahrávat součastně všechny nekódované programy a to v mém případě na boxu DM920ZHD i 4 najednou v jeden čas a jelikož mám boxy 2 mohu součastně koukat i na další kódovaný program nebo si pustím aplikaci Vodafone TV v mém televizoru 🙂 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 2. června2. čvn Jen upřesním, že nahrávky jdou přetáčet i u Primy. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 2. června2. čvn Autor před 14 hodinami, kenny napsal:@dad18 Zdá se, že pleteš dohromady víc věcí. CA modul nic neladí, není do něj připojený žádný kabel. Do TV je přivedený jeden kabel od antény / Vodafone a televize naladí všechny programy DVB-T, DVB-C. CA modul jen zajistí jejich dekódování podle příslušného tarifu.Výhody:jen jedno zařízení - TV (AVR se zapíná automaticky)jen jedno DO od TV, které zajišťuje i ovládání AVRnahrávání na vlastní disk, tedy objem nahrávek limituje jen jeho velikost, nahrávka vydrží "napořád" narozdíl od limitní doby VTVmůžu libovolně přetáčet v záznamu i na programech PrimyHbbTVfunkční HDMI CEC (zapojený VTV box znemožňuje / narušuje jeho správnou funkci)funkce zpětného zhlédnutí zajistí aplikace VTV (na to nepotřebuje CA modul)neplatím za to žádný měsíční poplatek, v roce 2009 mě to stálo cca 2000,- (a vlastně 300,- už jsem před několika lety dostal zpátky - byla to záloha za kartu)Nevýhody:nahrávání jen jednoho programu současně (i když i TV může mít vícenásobné tunery)některé nově přidané programy nejsou v DVB-C (to ale u mě není problém, to zajistí aplikace VTV)ještě jedna výhoda. Pro fanoušky sportu a live sázkaře prakticky nejdůležitější DVB-C je bez zpoždění , internetové vysílání cca 30 vteřin zpoždění. To co umí STB zajistí android box , bohužel u Vodafone jsou taková omezení , že jen některý. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 2. června2. čvn Zpoždění ano, u internetového vysílání, ale ne u setoboxu. A s tím live sázením to nemá souvislost. I když budeš sedět na stadionu tak pořád sázkovka je chvíli před tebou takže si při rozeběhu na penaltu živě nevsadíš jestli jí dá nebo ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 2. června2. čvn .Myslim, ze by vic nez stranka mohla stacit....před 19 hodinami, pan Novak napsal:... , antoz nechce-li kdo vyhody videt tak je stejne neuvidi, a jeste uvede proc to vyhody nejsou...-proto jsem vetu pouzil jiz v prvnim prispevku k tomuto...-nechej prosim pekne na nas co preferujeme a my zas nechame tve preference tobe...(snad staci obecneho vnucovani jen jednoho spravneho.. -ktere videt dnes vsude kolem... /netreba tohoto i v "technice") - - - CI O-va
Odesláno 2. června2. čvn Tak zrovna ty si mi žádné výhody nenapsal, musel to udělat někdo jiný a za to jsem mu i poděkoval. No a když někdo napsal další výhodu a zapojil do toho živé sázení tak jsem reagoval na to, protože to není pravda. Nebo tady není demokracie? Nebo tady může napsat svůj názor jen někdo? Nebo tady může reagovat jen někdo? Napsal jsem snad něke aby jste z ca modulu přešli někam jinam? Mě je fakt fuk co máš doma, jen jsem chtěl vědět výhody a nevýhody.Když někdo reaguje na mě tak já pak taky reaguji.EDITProč máš vůbec potřebu a i drzost někomu říkat jestli to stačilo? Ty snad o tom rozhoduješ? Ptám se na věci který me zajímají a dokud mi budou lidi odpovídat tak já budu na ně reagovat.Snad si dokážeš podle datumu najít, že já jsem to téma neoživoval, já jen reagoval na něco co mi lidi napsali. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 2. června2. čvn Mám doma 3 TV a v každé je můj modul- tedy nemám žádný 3krát poplatek za modul nebo STB.Pokud máš doma potřebný HW, tak žádný STB nepotřebuješ. Mám tím na mysli to, že to tvoje přehrávání záznamu nebo zpětné sledování řeší nainstalovaná apka VF TV- tedy TV umí to samé jako STB.Osobně mi STB nenabízí vůbec nic navíc...A ten trapný pokus s Bang Olufsen nebudu komentovat. Upraveno 2. června2. čvn uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.