Odesláno úterý v 20:15 5 dní tak mi to nedalo a ze zvědavosti sem si tu aplikaci taky nacpal do mobilu a taky tam mám dole nějaký divný prázdno, navíc v horní části je dost špatně vidět systémová lišta 🤔aplikaci mám v telefonu poprvý v životě, systém android 15 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno úterý v 20:19 5 dní Vývojáři si to budou muset najít a opravit. Jsem rád, že v tom nejsem sám. Eventuálně dočasně řešení je mít zobrazena gesta pro pohyb. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 07:33 5 dní Gestům jsem nějak nikdy nepřišel na chuť. Jsou z vás, z nás opět betatesteři zadarmo. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno středa v 09:30 5 dní Spíš využíváme veškeré možnosti systému, zde konkrétně využití co největší plochy obrazovky tím, že použijeme gesta místo zobrazení tlačítek.Co se týče Amoledu, snad se tam ta tlačítka mírně posouvají, aby nedošlo k vypálení statického prvku na obrazovce. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 12:01 5 dní Mám tu telefony, Google Pixel 4a s Android 11 a Google Pixel 8a s Android 15, na obou používám gesta, vyzkoušel jsem i světlý a tmavý režim, ale uvedený problém jsem nezaznamenal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 12:28 5 dní @Slamb to zkusil na Samsungu, nebo na jiné značce? Zdá se, že to bude jen v nějaké kombinaci. Zřejmě Samsung, One UI 7, Android 15, skrytá navigační tlačítka Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 15:50 5 dní systém do mýho telefonu dávno nedělá výrobce, ale komunita https://evolution-x.org/, jinak by tenhle telefon byl už minimálně jednou zrecyklovanej 🤭já teda celkově aplikací moc nepoužívám, ale u těch málo, co používám, tak se žádný divný prázdný plochy nezobrazujou a vypadají i fungujou podle mě normálně, to až můj vodafone vypadá, jak vypadá 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno středa v 18:21 5 dní Samsung fold5 Android 15 One UI 7.0 bez zpodních tlačítek Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 18:24 5 dní taky to vypadá nějak divně, jako by se to tam nevešlo na vejšku a to číslo v počtu notifikací je taky nějaký moc velký 🤔 asi to bude chtít ten spodek kompletně předělat 😐 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno středa v 18:34 5 dní No je to nějaký divný, to písmo je hrozně velký, já ho mám teda výrazně menší v té spodní liště, nemůže to být nastavením v telefonu? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.