Odesláno před 23 hodinami23 hod @Daniel Ahoj, měli jsme stejný problém. Na Vodafone CZ a ani technici nějak nedokázali pomoci. A když jsme byly v Německu, tak jsme šli v Dresden kolem Vodafone.de a tam měli tento modem taky. A tak jsem šel zeptat zda o problému ví a zda neví od lidí názory. A prodejce mi sdělil, že tento router není dělán na klasickou mobilní síť, že je to spíše jako takový přenosný modem na chalupu, a tak. A že nemá takové kvality aby povolil celou domácnost. Po připojení více uživatelů a zařízení začne mít problém. Ale na to ani prý nebyl konstruován. A že nám to měli prý říci v ČR. No když jsem to říkal pak v prodejně v ČR, tak na mě koukal divně ale že jako možné to je. Ale co mi poradil v německu, prý mám na něm WiFi vypnout, a připojit LAN kabel do konektoru, a zapojit to do svého vlastního. Takže máme TP-Link s WiFi 6 a 7. Za 1600. A ten obstarává provoz v celé domácnosti a WiFi. A GigaCube je jen modemem přinášející do TP-Linku data. A od té doby žádné potíže.Jen kdyby vyřešili lepší předávání IPv6 ven z něj do jiných routerů. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod Problémy s Wi-Fi na tomto modemu se tady řešili mnohokrát, někdo tady třeba radil nepoužívat u Wi-Fi zabezpečení WPA3. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 9 hodinami9 hod @tomus to u nás nepomohlo taky to WPA3 vypnout. Nám pomohlo až to, že jsem z GigaCube udělal čistě pouze modem. A vše kolem jsem nechal na TP-Link. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.