Odesláno před 3 hodinami3 hod A už jde na set-top boxu od VDF Netflix? Odpovím si sám, ne, stále nejde a nepůjde.Takže pro člověka kdo chce mít od Vdf TV a Netflix (například já), má prostě smůlu. Protože v set-top boxu to nejde (kdysi ale šlo) a když bych si pořídil nějaké multimediální tentononc (pokud nemáš novější TV, ale ani tam to není výhra, viz jiné vlákno ohledně appky do LG), abych do něj dostal Netflix, tak se pro změnu zblázním z té jejich appky. Nebo mít set-top box a k tomu multimédiální tentononc, nebo novější TV :-)Takže jediné řešení je jít do pryč. Smutné. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Komár Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod @dad18 přešel jsem z bývalého Voyo, takže HBO nemám k dispozici na Oneplay. To platí pouze pro m bývalé zákazníky O2 TV. Jinak VF teď nemá žádnou exkluzivitu, právě proto nebo i proto by měli více zapracovat na aplikaci... nicméně co se týče nabídky tv kanálů, tak VF má nejlepší nabídku za nízkou conu. Oneplay má jen polovinu toho co nabízí VF TV a za stejnou cenu. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 11 minutami, Komár napsal:A už jde na set-top boxu od VDF Netflix? Odpovím si sám, ne, stále nejde a nepůjde.Takže pro člověka kdo chce mít od Vdf TV a Netflix (například já), má prostě smůlu. Protože v set-top boxu to nejde (kdysi ale šlo) a když bych si pořídil nějaké multimediální tentononc (pokud nemáš novější TV, ale ani tam to není výhra, viz jiné vlákno ohledně appky do LG), abych do něj dostal Netflix, tak se pro změnu zblázním z té jejich appky. Takže jediné řešení je jít do pryč. Smutné.A co pa je toto? Kdysi jsem tu psal, že na starší boxy Netlfix jde, ale na ty dva nové už ne a dostal jsem bídu, že lžu. Přitom to tak je, na staré dva tipy mají ještě zaplacenou licenci a na nové dva se jim to už platit nechce tak proto tam nejde... Takže i z toho důvodu se těch dvou starších chtějí zbavit a už ani není možnost si je pronajmout. A zase paradox, vymlouvali se, že na ty staré nepůjde dát nová platforma kterou ale nepotvrdili že by měla v blízké budoucnosti být. Jasně že něco nového někdy bude a pak budou tvrdit, že to je ono... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Upřímně od začátku co mám VTV tak ja nemám sebemenší problém a jsem spokojen Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.