Odesláno sobota v 16:21 1 den @dad18 to ano, ale existuje aplikace prima +, a dokáži říci, že minimálně 50% uživatelů VTV jí má v rámci ceny, jen si jí musí každý aktivovat Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 16:29 1 den @kautskym Tak podruhé, ta aplikace Prima+ nemá Vodafone TV nic společného. A jak je to dlouho co začali dávat povinně k tv tarifu Prima+ ? Rok? A těm lidem co mají tv z dřívějška jí přece nevnutí. Teda já jí nemám, protože jsem jí odmítnul. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno sobota v 17:12 1 den @dad18 to je jednojenom jsem tím chtěl říci že ti co mají Prima + tak možnost přetáčet při zpětném zhlédnutí mají, sice ale v jiné aplikaci Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 17:24 1 den @kautskym Jo, chápu, ale tady se řeší chyby Vodafone TV kde pořady Primy přetáčet nejdou. A určitě tolik lidí co píšeš aplikaci Prima+ nemá. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno sobota v 17:50 1 den Autor Ale ti, co Prima+ mají, tak nemusí dělat ani nahrávky a můžou si to spustit i zpětně bez reklam. O to tu myslím jde, že je tu pohodlnější způsob, jak si to nahrávat nebo nemít způsob, jak pořady na kanálech Prima přetáčet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno sobota v 17:54 1 den @Marek-26 děkuji, lépe bych to neřekl Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 18:07 1 den @Marek-26 A ty snad víš jaký je poměr lidí co mají a nemají Prima+? Já radím těm co to nemají a o to tu jde a to nepřetáčení je chyba VF TV a tohle je snad téma Chyby Vodafone TV a ne vychválíme Prima+ ... Ti co mají Prima+ to přece řešit nebudou.A přepínat ze stb na web Primy mi přijde zbytečnost, já to chci mít v jednom stb.Radit zde používejte na Primu jejich web je stejné jako poradit jít ke konkurenci. Taky to vyřeší problém přetáčení... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno sobota v 18:16 1 den @dad18 to že nejde Prima přetáčet není tedy chyba TV ale vlastnost ( https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/zpetne-zhlednuti-prima/ )Můžeme tedy přestat řešit zde obecně programy TV Prima, když jde o vlastnost a ne chybu. Já chtěl jak psal @Marek-26 zákazníkům pomoci a poradit jak řešit přetáčení Primy a zpětné koukání bez reklam, konec hlášení🙂Navíc v SET-TOP-BOXECH je aplikace Prima +, není nutné tedy chodit na WEBCo přesně se pro mě změní, jaké funkce nebudou dostupné?FunkceOmezení od 1. června 2022Sledování živého vysíláníBeze změnyZpětné zhlédnutí (max. 7 dní zpětně)Bude nadále dostupné, nebude však možné přetáčet přehrávaný pořad směrem vpřed.Nahrávání pořadůBude nadále dostupné, nebude však možné přetáčet nahraný pořad směrem vpřed.Funkce pokračovat ve sledováníTýká se nahrávek a pořadů sledovaných zpětně.Bude nadále dostupná, nebude však možné přetáčet přehrávaný pořad směrem vpřed. Upraveno sobota v 18:18 1 den uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 18:30 1 den To furt ale řešíte problém lidí co MAJÍ prima+, ale já těch co jí nemají. A to určitě nebude většina. A to že nejde přetáčet jen Prima je pokakanost Vodafone.Já poradil lidem co nemají prima+ jak s tím vyčůrat a jak si to můžou i přetáčet. Kdo chce tak bude nahrávat, kdo má Prima+ půjde na jejich web a kdo jí nemá tak si vezme raději knihu. Nic ani na primě nebo jinde za to nestojí se o to tady pořád dohadovat.Konec hlášení a tím končím a sbohem a šáteček.(Jdu si přehrát svoje nahrávky z primy) Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno sobota v 18:44 1 den přepnutí do aplikace prima+ by sice bylo řešení a něco takovýho sem plánoval, pokud bych na vtv přešel, ale vůbec to neni tak pohodlný jako jednoduše spustit pořad v rámci vtv 😐vodafone moh umožnit posouvání vpřed i přes reklamy prvních 60 sekund jako ostatní, ale vy**** se na to 👎vodafone by moh umožňovat přeskakování reklam posunem vzad jako ostatní, ale protože se nedá po časový ose posouvat mezi pořadama ve zpětnym zhlídnutí a posun vpřed má znemožněnej úplně, tak tahle možnost taky padá 👎prostě je to celý blbě navržený a celý blbě udělaný... dá se to nějakym způsobem obcházet, ale nic z toho neni tak pohodlný jako změnit barvy týmu, což sem po důkladnym zvažování a testování udělal i já 🙄 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.